Παράταση για την κάρτα υγείας αθλητή από τον Βασιλειάδη

Τρίτη, Οκτώβριος 9, 2018 - 1:16μμ

Η ΕΠΟ με επιστολή της είχε ζητήσει να ισχύει από του χρόνου το νέο πρόγραμμα με την συμπλήρωση του εντύπου κάρτας υγείας του αθλητή και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είναι έτοιμος να δώσει παράταση.

Οι ομάδες ήδη προσπάθησαν μέσω γιατρών να πάρουν τις υπογραφές που απαιτούνται για τις σχετικές εξετάσεις αφότου φυσικά θα τις έκαναν.

Ωστόσο ενημερώθηκαν πως οι γιατροί μπορούν να τους κάνουν δωρεάν τις σχετικές εξετάσεις μετά από ένα ραντεβού που μπορεί να πάει μετά από 2 ή 3 μήνες. Σε διαφορετική περίπτωση εάν θέλουν πιο νωρίς υπάρχει σχετική επιβάρυνση.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να οδηγηθούν σε αναβολή όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ελλάδας.

Επίσης από τα δύο Υπουργεία για να βοηθηθεί η κατάσταση τονίστηκε πως θα υπάρξει και άλλο ιατρικό προσωπικό που θα επιμορφωθεί για να μπορεί να κάνει αυτές τις εξετάσεις.

Μόνο που αυτά τα σεμινάρια είχαν προγραμματιστεί για τέλη Οκτωβρίου και ενώ το deadline ήταν για 8 με 9 Οκτωβρίου! Ο Βασιλειάδης με αυτά και με αυτά και μετά την σχετική επιστολή της ΕΠΟ αλλά και την κουβέντα που είχε με την πλευρά Γραμμένου θα δώσει παράταση.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική