Παραιτήθηκε η προπονήτρια της Βουλιαγμένης μετά το χθεσινό «φιάσκο» στις νεανίδες

Κυριακή, Ιούλιος 1, 2018 - 6:07μμ

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν στον χώρο του πόλο μετά το χθεσινό «φιάσκο» που άφησε εκτός τετράδας τις Νεανίδες του Μπιτσάκου. Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης και ασημένια Ολυμπιονίκης της Αθήνας Κική Λιόση, παραιτήθηκε από την θέση της.

Χθες το απόγευμα συνέβησαν κάποια παράξενα γεγονότα στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας στην διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού-Βουλιαγμένης, με ωφελημένη την ομάδα του Λαιμού και τη ΝΕΠ να διαμαρτύρεται εντόνως.

Απίστευτα πράγματα για να αποκλειστούν οι νεανίδες της ΝΕΠ-Καταγγελία από τα «δελφίνια» για διακωμώδηση του πόλο

Η Κική Λιόση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση και έθεσε την παραίτησή της στην διάθεση της διοίκησης:

«Σχετικά με το ατυχές περιστατικό που συνέβη στον αγώνα νεανίδων του  Σαββάτου 30 Ιουνίου  2018 μεταξύ του Ν.Ο.Β. και του Ολυμπιακού, ως προπονήτρια της ομάδας του Ν.Ο.Β., θέλω να δηλώσω τα εξής:

Η αθλήτρια της ομάδας μου ενήργησε με εντολή δική μου και δεν φέρει καμμιά ευθύνη για την ενέργειά της, όπως δεν έχει ουδεμία ευθύνη η συνεργάτης μου προπονήτρια  Αντιόπη Μελιδώνη, ούτε ο Ν.Ο.Β.

Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε μένα και την αναλαμβάνω πλήρως. Γι΄ αυτό, μετά τη λήξη του αγώνα του Σαββάτου, υπέβαλα στο Ν.Ο.Β. την παραίτησή μου.  Η  εντολή μου προς την αθλήτρια μου οφείλεται στη σύγχυση που βρισκόμουν και στη κακή στιγμή.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους στο χώρο της υδατοσφαίρισης για το συμβάν, που με λύπησε ιδιαίτερα, δεδομένου ότι στη μακρόχρονη επί 33 χρόνια έτη ως αθλήτριας και προπονήτριας το ήθος μου και η εν ΄γένει άψογη συμπεριφορά μου έχουν καθολική αναγνώριση».

Υποστήριξη: SilkTech