Παπαδόπουλος: «Πολύ κακό αποτέλεσμα, πρέπει να το ξεπεράσουμε»

Κυριακή, Φεβρουάριος 21, 2021 - 9:02πμ

Απογοητευμένος ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ήττα της Παναχαϊκής από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με 1-0, μίλησε για άμεση επανάκαμψη. Μετά την ήττα των «κοκκινόμαυρων» ο τεχνικός τους έκανε την εξής δήλωση.

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δεν μπήκαμε καλά στην αρχή του παιχνιδιού. Ο Εργοτέλης είχε την πρωτοβουλία, μετά ισορροπήσαμε. Θεωρώ πως αν πάρουμε όλες τις προϋποθέσεις, όταν κλέβουμε τη μπάλα, δεν έχουμε καθαρό μυαλό για να σκοράρουμε. Είχαμε και 1-2 ευκαιρίες να βάλουμε γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, εκεί που πήγαμε να κάνουμε την ομάδα μας πιο επιθετική, ήρθε αυτή η φάση η οποία ναι μεν είναι μια ωραία προσπάθεια, αλλά για την ομάδα μας επ΄ ουδενί ένας αντίπαλος δεν πρέπει να τον αφήνουμε να κάνει τέτοια ενέργεια μέσα στην περιοχή μας.

Για εμάς είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι δυνατές ομάδες και οι δυνατοί χαρακτήρες πρέπει να το ξεπερνάνε και αυτό θα κάνουμε εμείς. Φάνηκε ότι η ομάδα μας δεν έχει τη φρεσκάδα, ο Εργοτέλης είναι μια νεανική ομάδα που τρέχει και έτσι χάσαμε το παιχνίδι».

Υποστήριξη: SilkTech