ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα της αναγέννησης»

Κυριακή, Νοέμβριος 25, 2018 - 7:25μμ

Σημαντική ήταν η προσέλευση των Συμμάχων της Παναχαϊκής στη σύσκεψη του Σαββάτου (24/11), όπου συζήτησαν για περίπου πέντε ώρες όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και κυρίως την οικονομική της βιωσιμότητα.

Μάλιστα, φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στην ανασύνταξη της Συμμαχίας και να συζητήσουν με όλους τους Συμμάχους που δεν είναι ενεργοί το τελευταίο διάστημα. Όπως όλα δείχνουν, η Συμμαχία θα κάνει προσπάθεια να οδηγήσει την ομάδα φέτος, αλλά φαίνεται πως μελλοντικά θα συζητηθεί το θέμα επενδυτή για να αναλάβει την ομάδα.

Αυτό που προέχει όμως είναι η ανασύνταξη της Συμμαχίας, ώστε να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι κι αποφασίστηκε μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις και να γίνει νέα συνάντηση των μελών της Παναχαϊκής Συμμαχίας.

Τη διαβεβαίωση ότι ο οργανισμός της ΠΑΕ λειτουργεί κανονικά έδωσε εγγράφως η Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της.

Με αφορμή τη ΓΣ του Σαββάτου (24/11) οι «κοκκινόμαυροι» ανέφεραν:

«Το Δ.Σ. και οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, επιθυμούν να διαβεβαιώσουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τους χιλιάδες φίλους και οπαδούς της ομάδας μας, ότι παρά τα όποια διοικητικά θέματα που έχουν ανακύψει το τελευταίο διάστημα, ο οργανισμός της ΠΑΕ λειτουργεί κανονικά.

Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε καθημερινά για να κρατάμε ζωντανό το όραμα της αναγέννησης της Παναχαϊκής και να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε εδώ και 2,5 χρόνια.

Το Δ.Σ. και οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εγγυούνται την πορεία της ομάδας και το ΜΟΝΟ που ζητούν από τους φιλάθλους μας είναι, στήριξη της όλης προσπάθειας και κυρίως των ποδοσφαιριστών μας, μέσω της παρουσίας τους στο γήπεδο .

Για το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

Παναγιώτης Λαμπρόπουλος».

Υποστήριξη: SilkTech