Οριστική διακοπή στην Τούμπα

Κυριακή, Μάρτιος 11, 2018 - 9:54μμ
aekfc.gr

Οριστική είναι η διακοπή στο ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα ακυρωθεί ή όχι το γκολ .Και βέβαια απάντηση σε αυτό θα δώσει το φύλλο αγώνα.

Ως αιτία διακοπής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, φέρεται η απόφαση του κ. Κομίνη να κατακυρώσει το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο τέλος της δραματικής αναμέτρησης.

Αυτό ήταν αρκετό για να αρνηθεί η Ενωση την συνέχεια του αγώνα, μη αποδεχόμενη την απόφαση του ρέφερι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ περίμεναν δυο ώρες μετά την αρχική διακοπή του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά όταν ενημερώθηκαν πως ο κ. Κομίνης οριστικοποίησε την διακοπή του αγώνα, έφυγαν και αυτοί με την σειρά τους.

21.54 Ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ με τον Βαρέλα στο 90΄, με υπόδειξη του βοηθού Ποντίκη, το γκολ δε μέτρησε για να ακολουθήσει... αλαλούμ στον αγωνιστικό χώρο. Μπήκε στο γήπεδο και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ζητούσε από τους παίκτες του «Δικεφάλου» να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο διαιτητής Κομίνης μπροστά σε αυτή την κατάσταση πήρε τους συνεργάτες του και μπήκαν στ΄ αποδυτήρια, έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βιεϊρίνια προσπαθούσε να συγκρατήσει τον Σαββίδη

Η εισβολή Σαββίδη στην Τούμπα

Υποστήριξη: SilkTech