Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον ΑΣ ΑμεΑ Ήφαιστο

Δευτέρα, Ιούνιος 3, 2019 - 8:50πμ

Ο  Ήφαιστος ολοκλήρωσε και αυτή την αγωνιστική σεζόν. Αν και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, η ομάδα κατάφερε να παραμείνει  ενωμένη στον πυρήνα της και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις  της.

Έχοντας στο δυναμικό της δύο νέους και στην εμπειρία και στην ηλικία παίχτες, τον 16χρονο Ασημάκη Καφετζή και τον 9χρονο Χρήστο Παπαθανασίου, οποίος μάλιστα είναι από τους μικρότερους παίχτες μπάσκετ με αμαξίδιο Ελλάδας, αποφάσισε πως συνδετικό στοιχείο όλων είναι η αγάπη για το μπάσκετ, η διασκέδαση και η διάδοση ενός αθλήματος που σε τίποτα δεν έχει να στερηθεί από άλλα αθλήματα.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ας στοιχηματίσουμε λοιπόν στη νέα σεζόν να έρθουν και άλλα παιδιά με κινητικές αναπηρίες να μάθουν μπάσκετ, να γίνει γνωστός ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ στην πατραϊκή κοινωνία, να γεμίσει το γήπεδο κόσμο, που θα περνά καλά και για να είμαστε και επίκαιροι..πως μετά τον απόηχο των  δημοτικών εκλογών, θα πραγματοποιηθούν οι υποσχέσεις υποστήριξης της ομάδας….ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ θα μπορούσε να είναι η αφορμή να γίνει πράξη το ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ και το Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ

Η πιο σπουδαία μας νίκη λοιπόν θα είναι με τη νέα σεζόν όχι  οι πόντοι εντός γηπέδου αλλά η αναγνώριση και η αγάπη της κοινωνίας, ώστε να γίνουμε μια ομάδα όλοι».

Υποστήριξη: SilkTech