Οι διεθνείς στόχοι του Νίκου Ηλιόπουλου

Τρίτη, Μάιος 22, 2018 - 1:33μμ

Έφτασε τα 6 χρυσά μετάλλια στο σύνθετο ομαδικό και 21 συνολικά ο πατρινός πρωταθλητής Νίκος Ηλιόπουλος (1ος στο σύνθετο ατομικό, στο δίζυγο και στο μονόζυγο), που έλαμψε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αμέσως μετά τον θρίαμβο του στη Θεσσαλονίκη δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τις επιδόσεις μου σε όλα τα όργανα, αλλά αυτό βέβαια που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το σύνθετο ατομικό. Η δουλειά που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με τον κ. Ράφτη έχει αρχίσει σιγά-σιγά να δείχνει τα αποτελέσματά της. Οι 80,150 β. στο σύνθετο ατομικό είναι μία επίδοση που με γεμίζει αυτοπεποίθηση και ισχυροποιεί τις πιθανότητες να βρεθώ σε όλους τους τελικούς στους μεγάλους διεθνείς αγώνες. Έχω ακόμα να κάνω και άλλες διορθώσεις, για να παρουσιάσω όσο πιο άρτια προγράμματα, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί αυτή τη χρόνια η Ελλάδα θα πρέπει να μπει μέσα στις 24 καλύτερες χώρες στον κόσμο, στην ομαδική κατάταξη. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, εύχομαι να έχω μόνο την υγεία μου!

Το επίπεδο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα φέτος ήταν πολύ πιο υψηλό από άλλες χρονιές και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές μου, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα! Ευχαριστώ παρά πολύ την οικογένεια μου που σήμερα ήταν στους αγώνες και που με στήριζε, όπως επίσης τον χορηγό μου κ. Ιωάννη Πάνου, που είναι πάντα δίπλα μου. Στις μέρες μας οι εταιρίες δύσκολα χορηγούν και ακόμα πιο δύσκολα οι ιδιώτες. Θεωρώ τον κ. Πάνου σπάνια περίπτωση ευγένειας, τιμιότητας, αφοσίωσης και δοτικότητας. Είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν τέτοιο χορηγό-μέντορα δίπλα μου. Αν υπήρχε μετάλλιο, θα έπρεπε να πάρει το χρυσό!».

Υποστήριξη: SilkTech