Οφρυδόπουλος: «Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Το μάξιμουμ της συγκέντρωσης»

Τρίτη, Ιανουάριος 8, 2019 - 1:21μμ

Την ευκαιρία να τα πουν με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Παναχαϊκής είχαν οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο άμεσος συνεργάτης του Ηλίας Κυριακίδης και ο αναλυτής αγώνων Δημήτρης Ξουρής, παρουσία και του γενικού αρχηγού Τάκη Κυριακόπουλου, μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου την Δευτέρα (7/1) για τα έως τώρα πεπραγμένα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αυτό έγινε με συγκεκριμένα στοιχεία από περασμένους αγώνες της ομάδας τα οποία παρουσιάστηκαν και δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να ρωτήσουν το οτιδήποτε αφορά το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι και να πάρουν απαντήσεις από τους ειδικούς.

Τους προπονητές δηλαδή, που καθημερινά δίνουν την δική τους "μάχη", μέσα από τις προπονήσεις και τις δραστηριότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ήταν μία καλή ευκαιρία για το τεχνικό επιτελείο της Παναχαϊκής να μιλήσει μόνο για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και για όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο, εντός των τεσσάρων γραμμών, με περισσότερες λεπτομέρειες.

Με αφορμή αυτή την συνάντηση, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ρωτήθηκε φυσικά και για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ (8/1-17:00) και χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση. Η ομάδα μας ωστόσο, έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν μεγάλες ομάδες. Θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας, μιας και θα αντιμετωπίσουμε τον περσινό Κυπελλούχο και το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Νομίζω όμως ότι και εμείς είμαστε μέσα στις 3-4 καλύτερες ομάδες της Football League κάτι που κατά γενική ομολογία αναγνωρίζεται από όσους βλέπουν σωστά το ποδόσφαιρο, σύμφωνα πάντα και με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε».

Υποστήριξη: SilkTech