Οφρυδόπουλος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Δευτέρα, Νοέμβριος 26, 2018 - 7:31πμ

Η Παναχαϊκή έμεινε στην ισοπαλία για τη δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, μένοντας μακριά από την κορυφή. Την ευθύνη για την εικόνα των «κοκκινόμαυρων» στο φετινό πρωτάθλημα και για την ισοπαλία με τον Καραϊσκάκη Άρτας ανέλαβε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Η τοποθέτησή του:

«Όταν μια ομάδα δεν παίζει καλά, δεν παίρνει αποτέλεσμα, την ευθύνη την παίρνει ο προπονητής. Κανείς, όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτά τα 2,5 χρόνια οι παίκτες δεν έχουν προσπαθήσει σε κάθε αγωνιστική για 95 λεπτά να κερδίσουν.

Φέτος δεν έχουμε τη καλύτερη εικόνα και υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Από εκεί και πέρα ξέραμε πως θα παίξουμε με μια ομάδα που θα αγωνιστεί πολύ σφιχτά, με πολλούς παίκτες στον άξονα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε, κάναμε πολλά λάθη, αλλάξαμε σχηματισμό στο ημίχρονο, αλλάξαμε και στο τέλος. Μετά το χαμένο πέναλτι είχαμε δυο χαμένες ευκαιρίες.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για το χειροκρότημα στο τέλος και θα κοιτάξουμε το επόμενο διάστημα να βρούμε λύσεις. Κοιτάζουμε το επόμενο ματς που μας περιμένει στη Δράμα και είναι πολύ δύσκολο».

Υποστήριξη: SilkTech