Νέα απώλεια για την Παναχαϊκή-Έμεινε στο μηδέν με τον Καραϊσκάκη

Κυριακή, Νοέμβριος 25, 2018 - 5:16μμ

Νέα απώλεια βαθμών είχε η Παναχαϊκή στην έδρα της για την 6η αγωνιστική της Football League. Οι «κοκκινόμαυροι» έμεινα στο 0-0 με τον Καραϊσκάκη, χάνοντας για δεύτερη φορά βαθμούς στην Αγυιά και για δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Η Παναχαϊκή είναι προφανές πλέον ότι νοσεί αγωνιστικά και ειδικά απέναντι σε ομάδες που κλείνονται ιδανικά όπως έκανε σήμερα ο Καραϊσκάκης.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έδειξε και πάλι διάθεση, ήταν φλύαρη για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και στο τελευταίο δεκάλεπτο απέδειξε πως έχει την ποιότητα αλλά δεν βρίσκει τον τρόπο να παίξει παραγωγικό ποδόσφαιρο, φτιάχνοντας και χάνοντας, σπουδαίες ευκαιρίες.

Αντίθετα  θα μπορούσε να γνωρίσει και ήττα σοκ η Παναχαϊκή στο φινάλε, όταν ο Σούλης σε ένα παιδικό λάθος, έχασε τη μπάλα από τα χέρια του σε σέντρα από δεξιά, και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Αλέξιτς των φιλοξενούμενων.

Ο νεαρός τερματοφύλακας διόρθωσε το λάθος του με διπλή επέμβαση στο πέναλτι, γλιτώνοντας την Παναχαϊκή και τον κόσμο στην Αγυιά από ισχυρότερο σοκ.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν πολύ κακό με ελάχιστες καλές στιγμές. Η ομάδα της Άρτας με συνταγή... Κέρκυρας κρατούσε μακριά τους όποιους κινδύνους, ενώ στο 15' ο Χούσος δημιούργησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία όταν με σουτ νικήθηκε από τον Σούλη.

Όσο περνούσε η ώρα τόσο οι «πράσινοι» έπαιρναν θάρρος και έβλεπαν ότι μπορούσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά οι «κοκκινόμαυροι είχαν την κατοχή, αλλά δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος πέρασε στο 46' τον Πλέγα στη θέση του Σωτηράκου και στο 70' τον Κυνηγόπουλο αντί του Ελευθεριάδη, ώστε να αυξήσει την πίεση. Το σκηνικό, όμως παρέμενε ίδιο.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας έδειξε ότι ήταν αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του και όσο τα λεπτά περνούσαν έριχνε το βάρος στους γηπεδούχους.

Στο 84' ο Σούλης έκανε λάθος και ανέτρεψε στον Άλεξιτς, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Παρόλα αυτά ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής διόρθωσε και απέκρουσε τη μπάλα, τόσο στην εκτέλεση του Ψιάνου, όσο και στο νέο σουτ του Άλεξιτς. Αν και οι «κοκκινόμαυροι» πίεσαν στο φινάλε, το γκολ δεν μπόρεσαν να το σημειώσουν και έμειναν στο -7 από την πρώτη θέση!

Κίτρινες: 49’ Φουρλάνος / 30’ Αλέξιτς, 89’ Ματθαίου, 95’ Στεφανάκος

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος (46’ Πλέγας), Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Φουρλάνος (81’ Μπαστακός), Κολ, Μαυριάς, Ελευθεριάδης (70’ Κυνηγόπουλος), Μωραΐτης

Καραϊσκάκης (Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Καπιάς, Παντίδος, Κρουσιέλ, Καψάλης, Παπανίκου, Μασούρας, Χούσος, Ψιανός, Κάκκο (78’ Ματθαίου), Αλέξιτς

Υποστήριξη: SilkTech