Ο Τσιτσιπάς παρακολουθεί ινκόγκνιτο την προπόνηση της Σάκκαρη και οι φήμες φουντώνουν- ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Ιούνιος 24, 2019 - 7:50πμ

Στην παγκόσμια κοινότητα του τένις ολοένα και εντείνεται η φημολογία που θέλει τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να είναι κάτι περισσότερο από συμπαίκτες στο μεικτό, κάτι περισσότερο από θαυμαστές ο ένας του άλλου, κάτι περισσότερο από φίλοι.

Πρόσφατα, ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας είχε... ντριμπλάρει και δεν είχε απαντήσει ξεκάθαρα όταν ρωτήθηκε σχετικά και πλέον μια... ινκόγκνιτο εμφάνισή του σε προπόνηση της Μαρίας στην Αγγλία, φούντωσε ακόμη περισσότερο τα σενάρια.

Το απόγευμα της Κυριακής (23/6) κι ενώ η Σάκκαρη έκανε προπόνηση στο Ιστμπορν ενόψει της έναρξης του Γουίμπλεντον, κάπου στο βάθος κοντά στο κορτ όπου προετοιμαζόταν η Μαρία, σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media, διακρίνεται στο βάθος ένας ψιλόλιγνος άνδρας με μαύρα γυαλιά και κουκούλα να παρακολουθεί διακριτικά τη Σάκκαρη καθισμένος σε μια γωνιά.

Αρχικά δεν γίνεται αντιληπτός ποιος είναι ο... μεταφιεσμένος. Ωστόσο λίγο αργότερα, ο άγνωστος αποκαλύπτεται -με νέα φωτογραφία στα social media- καθώς μετά το τέλος της προπόνησης της Σάκκαρη, συνοδεύει την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. Και από το... σουλούπι αλλά και απ' το προφίλ είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για τον Τσιτσιπά.

Ήδη στα social media ξαναφούντωσαν τα σχόλια περί σχέσης των δύο κορυφαίων του ελληνικού τένις, ενώ πλέον έχει γίνει hashtag και το #TsitsiKari από το Tsitsipas και το Sakkari!

Δείτε τις δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Υποστήριξη: SilkTech