Ο Ρικ Πιτίνο στο αθλητικό κέντρο του Προμηθέα - ΦΩΤΟ

Σάββατο, Ιούνιος 15, 2019 - 3:50μμ

Επίσκεψη στο αθλητικό κέντρο «Προμηθέας» πραγματοποίησε ο Ρικ Πιτίνο το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουνίου επ’ αφορμή της παρουσίας του στην Πάτρα για τον 2ο Τελικό της Betshop.gr Basket League κόντρα στον Προμηθέα.

Ο Αμερικάνος προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μέλος του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame και μοναδικός προπονητής που έχει προκριθεί σε Final-4 του NCAA με 3 διαφορετικά κολλέγια, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τις Ακαδημίες του Προμηθέα και το πρότυπο πρόγραμμα Αθλητικών Υποτροφιών του Συλλόγου «ΝΟΥΣ», ενώ στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στις εγκαταστάσεις και γενικότερα το «πρόγραμμα» του Προμηθέα.

(Στην παραπάνω φωτογραφία ο Ρικ Πιτίνο στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου «Προμηθέας» με τον γυμναστή της Παιδικής κι Εφηβικής ομάδας του Προμηθέα, Παναγιώτη Σταυρόπουλο, τον γυμναστή της Ανδρικής ομάδας, Κώστα Λαψάνη και τον υπεύθυνο marketing της ΚΑΕ, Βασίλη Λυμπερόπουλο). Οι υπόλοιπες φωτογραφίες του άρθρου από το αθλητικό κέντρο «Προμηθέας» είναι φωτογραφίες αρχείου.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο των Ακαδημιών, όπου είδε τόσο τα 3 κλειστά γυμναστήρια, όσο και το υπερσύγχρονο γυμναστήριο και εργαστήριο εργομετρικών (Promitheas Lab). Υπό τη συνοδεία του φυσικοθεραπευτή του Προμηθέα, Παναγιώτη Χαλκιόπουλου και των γυμναστών της Ανδρικής και της Παιδικής κι Εφηβικής ομάδας του Προμηθέα, Κώστα Λαψάνη και Παναγιώτη Σταυρόπουλου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, χωρίς, μάλιστα, να χάσει την ευκαιρία να γυμναστεί κάνοντας ποδήλατο.

Εντύπωση έκανε η εγκωμιαστική αναφορά του Ρικ Πιτίνο κατά την συνέντευξη τύπου μετά το νικηφόρο 2ο Τελικό στο «Δημ. Τόφαλος». Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για «ένα πρόγραμμα που αναπτύσσεται και μεγαλώνει, με σπουδαίους φίλαθλους, παράγοντες και προπονητές».

Ανέφερε πως επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών, τον ξενώνα και τα 3 κλειστά γυμναστήρια, «τα καλύτερα που έχω δει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και κατέληξε στην αναφορά του στον Προμηθέα λέγοντας: «Υπάρχει ταλέντο εδώ. Αυτό το μέρος είναι καταπληκτικό».

Υποστήριξη: SilkTech