Ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός με τον ΟΦΗ και η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο

Σάββατο, Σεπτέμβριος 15, 2018 - 10:42πμ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Χωρίς ουσιαστικές ανακατατάξεις αναμένεται να κυλήσει η 3η αγωνιστική της Super League,  που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Αν και ακολουθεί εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων και συχνά-πυκνά την προηγούμενη και την επόμενη αγωνιστική παρατηρούνται αρκετές «γκέλες», οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να συνεχίσουν χωρίς απώλειες.

Την Κυριακή (16/9, 20:30) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης και είναι το λογικό φαβορί για την νίκη, σ΄ έναν αγώνα που θα αποτελέσει «γενική πρόβα» για την πρεμιέρα του Europa League την προσεχή Πέμπτη, με την Μπέτις στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Κάτι ανάλογο, ισχύει και για την ΑΕΚ που φιλοξενεί απόψε (15/9, 20:30) τον Πανιώνιο. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη χρειάζονται τους τρεις βαθμούς και για ψυχολογικούς λόγους, έτσι ώστε να πάνε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Αμστερνταμ, όπου την Τετάρτη θ΄ αντιμετωπίσουν τον Αγιαξ για τον πρώτο αγώνα του Champions League. 

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα (18:15) στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και θέλει να συνεχίσει χωρίς βαθμολογική απώλεια, έτσι ώστε να παραμείνει σε τροχιά κορυφής, δεδομένου ότι άρχισε το πρωτάθλημα με δύο βαθμούς λιγότερους. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Πρίγιοβιτς, αλλά συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Νίκο Καρέλη που ενδέχεται να αγωνισθεί σ΄ ένα τεστ, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Τσέλσι στην Τούμπα για το Europa League.

Με στόχο το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής, ο Αρης που αποτελεί την -μέχρι τώρα- ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, υποδέχεται την Δευτέρα (17/9) τον Λεβαδειακό και μπροστά στους φιλάθλους του, έχει την ευκαιρία να παραμείνει επικεφαλής στην κατάταξη. Επίσης, ο εντυπωσιακός Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Δώνη να στηρίζεται σε νεαρούς Ελληνες παίκτες, φιλοξενείται από την ΑΕΛ (16/9) σε μία ανοικτή αναμέτρηση με τους «πράσινους» να διατηρούν ελαφρύ προβάδισμα, κυρίως λόγω άριστης ψυχολογίας.

Τέλος, ο Ατρόμητος θα επιχειρήσει να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας (16/9) , ενώ χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, αναμένονται οι αγώνες Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός (15/9) και Ξάνθη-Παναιτωλικός (16/9).

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

18:15, «Θ. Βαρδινογιάννης»: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (NOVA)

19:00, «Γ. Καμάρας»: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΡΤ)

20:30, ΟΑΚΑ: ΑΕΚ-Πανιώνιος (NOVA)

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου

17:00, «Ξάνθη Arena»: Ξάνθη-Παναιτωλικός (ΕΡΤ)

18:15, «AEL FC Arena»: ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (NOVA)

20:00, Δημοτικό Περιστερίου: Ατρόμητος-Λαμία (ΕΡΤ)

20:30, «Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (NOVA)

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου

19:00  «Κλεάνθης Βικελίδης»: Αρης-Λεβαδειακός (ΕΡΤ)

 

Υποστήριξη: SilkTech