Ο ΠΑΟΚ με Μπάτε (19:55) για την πρόκριση στους «32»

Πέμπτη, Δεκέμβριος 13, 2018 - 3:31μμ

Την πρόκριση στους 32 του Europa League διεκδικεί απόψε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του, παίζοντας το "τελευταίο χαρτί" του απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από την Λευκορωσία. Ο Δικέφαλος θέλει την πρόκριση και όχι απλά μια νίκη, η οποία μπορεί να γίνει πραγματικότητα με δυο προϋποθέσεις: τη δική του νίκη, σε συνδυασμό με τη νίκη της Τσέλσι στη Βουδαπέστη επί της Βίντι.

Εφικτές και πιθανές οι προϋποθέσεις αυτές, αλλά στο ποδόσφαιρο η λήξη κρίνει και γράφει το τελικό αποτέλεσμα.

Για τον ΠΑΟΚ των αρνητικών αποτελεσμάτων στην έδρα του, στα τελευταία παιχνίδια των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, η νίκη είναι μονόδρομος, αλλά τώρα ξέρει πως απέναντί του δεν θα έχει μια αμύητη ομάδα, που παρομοίως έρχεται για να παίξει κι αυτή το τελευταίο της χαρτί.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, με το αβαντάζ της εξαιρετικής πορείας στο εγχώριο πρωτάθλημα, έχει το πλεονέκτημα της καλής ψυχολογίας των παικτών του και ένα άρτιο σύνολο από το οποίο θα επιλέξει τους αρχικούς ένδεκα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και με βάση το σύστημα που εφαρμόζει ο ίδιος, το 4-3-3, θα ξεκινήσουν οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα. Μοναδικός απών είναι ο Γεβγέν Χατσερίντι, λόγω τιμωρίας.

Η ΜΠΑΤΕ δεν έχει να χάσει τίποτα, αντίθετα μπορεί να κερδίσει αυτή το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στους "32" ωστόσο και η δική της αποστολή είναι δύσκολη σε μια θερμή έδρα σαν της Τούμπας.

Ο τεχνικός της Αλεξέϊ Μπάγκα, επέλεξε να φέρει την ομάδα του στην Θεσσαλονίκη από το περασμένο Σάββατο για να γίνει με τον καλύτερο τρόπο η προετοιμασία της στις καλές κλιματολογικές συνθήκες της πόλης και να δει παράλληλα την αγωνιστική εικόνα του αυριανού αντιπάλου του, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τη Λάρισα.

Έτσι, το παιχνίδι της Τούμπας είναι ανοιχτό σε κάθε ενδεχόμενο με τον ΠΑΟΚ να αποζητά έστω και στο τελευταίο του βήμα τον διάδρομο της πρόκρισης στους "32".

Ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ θα παίξει παρομοίως με 4-3-3 και η πιθανή αρχική σύνθεση της ομάδας του είναι: Σερμπίτσκι, Ρίος, Βολκόφ, Πολιάκοφ, Φιλίποβιτς, Μπάχα, Ντραγκούν, Ίβανιτς, Χλεμπ, Σίγκνεβιτς, Στάσεβιτς. 

Διαιτητής: Τομπάϊας Γουέλτς (Γερμανός)

Μετάδοση: Cosmote 2 HD

Ωρα έναρξης: 19.55

Αγωνιστική κατάσταση:

ΠΑΟΚ: Τέσσερις νίκες, 1 ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια

ΜΠΑΤΕ: Τρεις νίκες, μια ισοπαλία, μια ήττα στα 5 τελευταία.

Καιρικές συνθήκες: Βροχή, θερμοκρασία 6 C, ελαφρύς αέρας.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech