Ο ΝΟΠ τίμησε και τιμήθηκε με ένα μεγάλο τουρνουά (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Δεκέμβριος 25, 2018 - 11:33πμ

Το 9ο Memorial τουρνουά Υδατοσφαίρισης του ΝΟΠ,που εφέτος ήταν αφιερωμένο στην μνήμη τριών σπουδαίων αθλητών του ΝΟΠ (Ντένη Γκανασούλη, Μιχάλη Τσούμπου και Μάκη Τσουτσάνη) ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή το βράδυ με τον τελικό αγώνα στην κατηγορία των παίδων.

Νικητής στον τελικό η δυναμική ομάδα του Ολυμπιακού που επιβλήθηκε του Πανιωνίου με σκορ 11-05. Στον μικρό τελικό βρέθηκαν ο ΝΟΠ με τον ΝΟ Βουλιαγμένης και την επικράτηση της φιλοξενούμενης ομάδας με σκορ 07-04.
Στους μίνι-παίδες πρώτη στην βαθμολογία βρέθηκε η ομάδα του ΝΟΠ1.

Στην τελετή των απονομών τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές του Νομού Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου, Ανδρέας Κατσανιώτης και ο (και μέλος του ΝΟΠ) Ιάσωνας Φωτήλας. Επίσης παρευρέθηκε ο εκπρόσωπος του Λιμενικού και αντιπροσωπεία από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

 18 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Στα μέλη των οικογενειών των τριών σπουδαίων αθλητών της ιστορίας ΝΟΠ, που έφυγαν από την ζωή πρόσφατα, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες, όπου ο Όμιλος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του και την τιμή του που βρέθηκαν στις τάξεις του και τον εκπροσώπησαν επάξια προβάλλοντας τον Όμιλο και τον αθλητισμό της Πάτρας. Αιώνια τιμή και μνήμη στους σπουδαίους αθλητές, ο ΝΟΠ τους ευγνωμονεί και θα τους μνημονεύει πάντα στην ιστορία του.

 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Συγχαρητήρια σε όλους τους νεαρούς αθλητές του τουρνούα που με το πάθος, την αγωνιστικότητα και το ταλέντο τους ανέδειξαν το τουρνουά σε μία σημαντική εκδήλωση για την υδατοσφαίριση στην χώρα μας. 
Θερμές ευχαριστίες στις συμμετέχουσες ομάδες που εμπιστεύθηκαν και αποδέχθηκαν την πρόσκληση του ΝΟΠ να έλθουν στην Πάτρα και να λαμπρύνουν με την παρουσία τους το Τουρνούα.
Ευχαριστίες στους συνεργάτες, μέλη και γονείς του ΝΟΠ που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του Τουρνουά.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Ευχαριστίες τέλος στους υποστηρικτές του 9ου Memorial Τουρνουά Υδατοσφαίρισης, τις εταιρίες: Λουκουμοποίια Σκιαδαρέση, την Οινοποιία Παπαρούση, και την εκτυπωτική This is Print που πρόσφεραν προϊόντα τους.
Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς του τουρνουά που στήριξαν οικονομικά την διοργάνωση: οι εταιρίες Solutions-SingularLogic, MDS (Monias Data Service & Π.ΨΥΛΛΙΑΣ- Γυψοσανίδες).

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική