AS: «Ο Λεβαντόφσκι θέλει να αγωνιστεί στη Ρεάλ»

Σάββατο, Οκτώβριος 16, 2021 - 10:06μμ
Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, για να μετακομίσει στη Μαδρίτη και να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της «AS».

Ο 33χρονος Πολωνός στράικερ, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι» για την ανάδειξή του σε κορυφαίο σκόρερ της Ευρώπης την αγωνιστική περίοδο 2020/21, μετά τα 41 τέρματα που σημείωσε, φαίνεται ότι κάνει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του στην Μπάγερν.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, αλλά το περασμένο καλοκαίρι, κυκλοφόρησαν φήμες περί αποχώρησης του από την Μπάγερν, μιας και τότε τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι είναι δυσαρεστημένος στην γερμανική ομάδα. Πρόσφατα ο εκ των υποψηφίων για τη «Χρυσή Μπάλα», Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ήρθε σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Πίνι Ζάχαβι και του μετέφερε την δυσαρέσκειά του, μετά τα σχόλια του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, περί ενδιαφέροντος για τον Χάαλαντ.

Για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται αρκετά μεγαθήρια της Ευρώπης, όπως η Παρί και η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένγκες», όμως φαίνεται ότι έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού. Κι αυτό διότι σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της «AS», επιθυμία του «Λέβα» είναι να αγωνιστεί στο «Μπερναμπέου» για λογαριασμό των Μαδριλένων.

«Ο Λεβαντόφσκι θέλει να αγωνιστεί στη Ρεάλ», αναφέρει το ισπανικό πρωτοσέλιδο και μένει να δούμε αν η Μπάγερν είναι διατεθειμένη να αποχωριστεί έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ της ιστορίας της.

Υποστήριξη: SilkTech