Ο Γιώργος Μαυρίδης μάγεψε στην άμμο της Αριστοτέλους

Σάββατο, Ιούνιος 9, 2018 - 11:28πμ

Κομμένο και ραμμένο στα ...μέτρα του Γιώργου Μαυρίδη ήταν το All Star Game που φιλοξενήθηκε στην Πλατεία Αριστοτέλους κατά την διάρκεια του πρώτου τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley. Ο γνωστός παρουσιαστής τα έκανε όλα. Έβγαλε άμυνες. έκανε σερβίς μπανάνα, κάρφωσε, ίδρωσε αλλά και ...ταλαιπωρήθηκε στο φιλέ.

«Με τις ανάσες δεν είχα πρόβλημα. Ήρθα απευθείας από την δουλειά γιατί εδώ στην Θεσσαλονίκη έχουμε γίνει Ρίο Ντε Τζανέιρο. Πάμε δουλειά και μετά πεταγόμαστε να παίξουμε beach volley. Θεωρώ πως τα πήγα καλά αν και σακατεύτηκα λίγο, πάντως το άθλημα ήταν απίστευτο» έλεγε μετά την εμπειρία που έζησε στην άμμο της Αριστοτέλους ο γνωστός παρουσιαστής ο οποίος είχε να κάνει και πρόταση στους διοργανωτές του τουρνουά.

«Πιστεύω πως οι εγκαταστάσεις πρέπει να μείνουν στην Αριστοτέλους όλο το καλοκαίρι. Δεν ξέρω σε ποιον πρέπει να μιλήσω για να γίνει αυτό, αλλά πρέπει να γίνει». Ο Μαυρίδης αφού υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα, έβγαλε ισάριθμες selfie έφυγε με πρόταση από τον τεχνικό σύμβουλο Εθνικών ομάδων Μανώλη Ρουμελιώτη. «Ο κόουτς Ρουμελιώτης με κάλεσε στην Εθνική, ίσως θέλει κάποιον να μοιράζει νερά».

Υποστήριξη: SilkTech