Ο Άθλος δημιουργεί γυναικείο τμήμα βόλεϊ

Παρασκευή, Μάιος 29, 2020 - 10:00πμ

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ανανεώνει τις συνεργασίες του και αναπτύσσεται με τη δημιουργία και γυναικείου τμήματος βόλεϊ

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ακολουθώντας τη βασική αρχή του για σταθερές συνεργασίες με  έμπειρους συνεργάτες, που διακατέχονται από παιδαγωγικές αρχές και αξιολογώντας θετικά την μέχρι σήμερα προσφορά τους, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του 

  • με τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή Πετοσφαίρισης, καθηγητή φυσικής αγωγής ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ που θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος όλων των Ανδρικών Τμημάτων του Συλλόγου και 
  • με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής, προπονήτρια Πετοσφαίρισης Α’ Κατηγορίας ΛΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ που θα εξακολουθήσει να έχει την ευθύνη όλων των Γυναικείων Τμημάτων του Συλλόγου. 

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ επέλεξε να ανανεώσει τη συνεργασία του σε μια χρονική στιγμή που συνδυάζεται με την επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας, προκειμένου οι αθλητές να γνωρίζουν τους προπονητές με τους οποίους θα δουλέψουν για όποιες αγωνιστικές υποχρεώσεις απομένουν, αλλά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21. 

Στο πλαίσιο αυτό τίθενται και οι στόχοι της ανάπτυξης. Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, έπειτα από την ανάπτυξη όλων των Ανδρικών Τμημάτων,  κάνει ένα επιπλέον βήμα και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία Τμήματος Γυναικών με το οποίο θα κατέλθει στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Σε όλη αυτήν την προσπάθεια που ξεκίνησε στο χώρο του Βόλεϊ και συνεχίζεται με συνέπεια ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ έχει πολύτιμους συνεργάτες τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, τους οποίους αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια. Τιμητικά αναθέτει καθήκοντα εφόρων των αντιστοίχων τμημάτων, σε δυο δραστήρια μέλη του Συλλόγου, πρώην αθλητές Βόλεϊ τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΡΙΒΕΣΗ και την ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΡΚΑΔΑΚΗ, έχοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στον αθλητισμό και ειδικότερα στο άθλημα που τόσο αγαπούν. 

Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ χαιρετίζει την είσοδο του αθλητισμού στην ψηφιακή εποχή. Ως αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που αναπτύσσει το άθλημα της Πετοσφαίρισης και έχοντας όλες τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις καταχωρήθηκε ήδη στην πλατφόρμα του "Μητρώου Αθλητικών Σωματείων".

Υποστήριξη: SilkTech