Nuestra Era: Οταν η νίκη ξεκινάει στην καρδιά!

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 19, 2018 - 5:55μμ

Το Nuestra Era με υπότιτλο Victory begins in the heart, είναι μια νέα εξαιρετική προσπάθεια από τους Nortenos Patras, το πιστό κλαμπ που λατρεύει την Παναχαϊκή. Και σε χαλεπούς καιρούς κατέθεσαν μεράκι, πάθος, δεν λυπήθηκαν τα έξοδα και ετοίμασαν ένα περιοδικό για την Παναχαϊκή! Κυκλοφορεί σε μεγάλο μέγεθος, έγχρωμο 34 σελίδων με πολλά θέματα, για τον σύλλογο και φυσικά την κερκίδα.

Οι Nortenos Patras έχουν άποψη, ξεχωρίζουν εδώ και χρόνια, είναι ένα «κλαμπ» που έχει βάλει την σφραγίδα του στα του Παναχαϊκιώτικου κινήματος.
Κι όσοι τους παρακολουθούμε εδώ και χρόνια, δεν εκπλαγήκαμε από την αρτιότητα του περιοδικού!

Το Nuestra Era θα το βρείτε στο σύνδεσμο (Κιλκίς, Τετάρτη και Παρασκευή 21.30-00.00), στα εντός έδρας στον πάγκο μας έξω από τη σκεπαστή αλλά και από στα εξής σημεία διάθεσης:
1) Αγία Σοφία, περίπτερο Κιλκίς και Κορίνθου ,
2) Αγυιά, Περίπτερο Νοταρά 2 (δίπλα στο εστιατόριο Κύμινο)
3) Ρίο , Περίπτερο πλησίον σιδ/μικου σταθμού Ρίου
4) Αγία Τριάδα, Ψιλικά Σκιντζής Νικαίας 78
5) Σύνορα, Mίνι μάρκετ Δεν ξανάγινε Μαραγκοπούλου 72
6) Κέντρο, Παλαιοβιβλιοπωλείον Γούναρη 75Α
7) Κέντρο, Παλαιοβιβλιοπωλείον Παντανάσσης 55
8) Ανθούπολη, Coffee drops, Πανεπιστημίου 119 ( έναντι νεκροταφείου)
9) Ψαροφάι, Coffee drops Ελευθερίου βενιζέλου κ βισαλτίας 5
10) Κέντρο, Κέντρο Τύπου Γούναρη 34
11) Ζαρουχλέικα, Περίπτερο Γαλάνη Ανθείας 195 (έμπροσθεν 24ου Δημοτικού
* Για αποστολή σε Αθήνα, Επαρχία και εξωτερικό στέλνεται με αντικαταβολή. Εάν έχετε μαγαζί και επιθυμείτε να γίνετε σημείο διανομής του ´Νuestra Εra´ στείλτε μήνυμα στη σελίδα τους (https://www.facebook.com/nuestraerapatras).

Κι όλα αυτά να γίνουν σύντομα, το 2ο τεύχος ετοιμάζεται!

Ιδού και το προλογικό τους σημείωμα:

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του πρώτου περιοδικού για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ,που γράφτηκε ποτέ. Το περιοδικό έχει τίτλο (NUESTRA ERA –Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ). Ο σύνδεσμος μας, αυτοβούλως έχει αναλάβει μια σειρά δράσεων για να καλύψει την ανεπάρκεια παραγόντων της ομάδας και της πόλης. Στο μυαλό μας είναι αδιανόητο τόσα χρόνια , να μην έχει ασχοληθεί κανείς δημοσιογράφος , παράγοντας της ερασιτεχνικής η της ΠΑΕ, κάποιος φορέας μέσα στην πόλη , ώστε να δημιουργηθεί μια εφημερίδα, ένα περιοδικό, ένας χώρος , που θα προβάλλεται η ιδέα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ , οι αθλητές της , που θα αποτελεί ένα μέσο ενημέρωσης για θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Αυτό και μόνο δείχνει πολλά. Επειδή εμείς , η νέα γένια , όπως μας αποκαλούν πολλοί , έχουμε μάθει να παλεύουμε και να διαφέρουμε , προχωρούμε σε αυτό το πολύ δύσκολο εγχείρημα.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ : 
1) Πως είμαστε ΟΠΑΔΟΙ και όχι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ούτε έχουμε κάποια τέτοια πρόθεση.
2) Το περιοδικό έχει δημιουργηθεί με κόπο και μεράκι μόνο από μέλη του συνδέσμου τα οποία, έχουν την επιμέλεια των θεμάτων και του σχεδιασμού ,αρθρογραφούν, διεξάγουν έρευνα και πραγματοποιούν τις συνεντεύξεις και τις φωτογραφήσεις των αθλητών.
3) Στόχος μας είναι η ποιότητα της έκδοσης , με μια μίξη θεμάτων που αφορούν το αγωνιστικό και το οπαδικό κομμάτι. Θέλουμε η κάθε έκδοση να είναι συλλεκτική και να το διαβάζει ευχάριστα ο κάθε οπαδός /φίλαθλος της ομάδας ανεξαρτήτως ηλικίας.
4) Το περιοδικό εκδίδεται με τις οικονομικές δυνάμεις του συνδέσμου . 
Το συμβολικό ποσό αγοράς του, αποτελεί μια ενίσχυση ώστε να συνεχίζει να βγαίνει μέσα στην πορεία του χρόνου και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στη βιβλιοθήκη του κάθε οπαδού της ομάδας.
Αυτό το όνειρο – σκέψη από το 2012 , ήρθε η στιγμή να γίνει πράξη στις 31/03/2018. Για εμάς σαν σύνδεσμος , είναι μια σημαντική μέρα , γιατί εκτός από την έκδοση ενός περιοδικού 40 σελίδων , αποδείξαμε σε όλους που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με την ομάδα , πόσο ανεπαρκείς είναι σε ακόμα ένα θέμα . Όραμα και θέληση χρειάζεται . ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ. ΤΑΒΑΝΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. 
ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΜΑΣ.
Επιγραμματικά στο 1ο έγχρωμο τεύχος 40 σελίδων θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε συνέντευξη του πρώτου σκόρερ της ομάδας Παναγιώτη Μωραΐτη, των κοριτσιών της Πυγμαχίας Φωτεινή Πλέα , Χρυσούλα Πλέα και Αντωνία Γιαννακοπούλου ,που εκπροσωπούν και την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις. Το περιοδικό είναι γεμάτο με αρθρογραφία για όλα τα τμήματα ,του συλλόγου ,για θέματα που αφορούν το οπαδικό κομμάτι και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Δίνεται αφίσα δώρο με το coreo από το παιχνίδι με τον Άρη στην ΑΓΥΙΑ. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.H EΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ.
AGAINST ALL.
NORTENOS PATRAS-NUESTRA FAMILIA est 2010. Το περιοδικό μπορείτε να το προμηθευτείτε απο τον σύνδεσμο μας, στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα μας, η έξω απο το γήπεδο. Την Κυριακή θα υπάρχει κανονικά έξω απο το γήπεδο. Επίσης, σύντομα θα ανακοινωθούν σημεία προπώλησης σε διάφορα σημεία της πόλης.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech