Νίκος Δίπλαρος: "Συγκεντρωμένοι κόντρα στον Προμηθέα"

Σάββατο, Ιανουάριος 5, 2019 - 1:00μμ
Ο Πατρινός παίκτης του Πανιωνίου Νίκος Δίπλαρος έκανε δηλώσεις για τον σημερινό αγώνα της ομάδας του με τον Προμηθέα. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Έχουμε πεισμώσει

Η εκτίμηση ότι και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, παίξαμε καλά, διεκδικήσαμε την νίκη μέχρι το τέλος, αλλά ηττηθήκαμε, μας έχει πεισμώσει ως ομάδα και ως άτομα. Υπάρχει η αναγκαιότητα του νικηφόρου αποτελέσματος για τον Πανιώνιο, γιατί τα καλά λόγια και συμπεράσματα για την απόδοση μας και στα τρεις αγώνες με το Περιστέρι, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, μας έδωσαν έναν και όχι δυο βαθμούς.

Αν, είχαμε νικήσει σ’ ένα εκ των τριών παιχνιδιών, θα ήμασταν πιο άνετα στην βαθμολογία, πηγαίνοντας προς την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Προμηθέας διαθέτει πολύ καλή ομάδα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, λόγω της συμμετοχής του στο Τσάμπιονς Λίγκ. Παίζει γρήγορο μπάσκετ και με τους περιφερειακούς και τους ψηλούς παίκτες του. Αν ο αντίπαλος του έχει «νεκρό» διάστημα απόδοσης, ο Προμηθέας το πληρώνει ακριβά. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά και να μην δώσουμε δικαιώματα σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο».

Υποστήριξη: SilkTech