Νίκη στο Ηράκλειο (15:00) για να κλείσει καλά η χρονιά

Κυριακή, Δεκέμβριος 23, 2018 - 8:31πμ

Θετικά θέλει να κλείσει η Παναχαϊκή το 2018. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:00, live στο sportin.gr) από τον δυνατό φέτος, Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για την 10η αγωνιστική της Football League.

Το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές και στο πρωτάθλημα, μετά τον θρίαμβο του Κυπέλλου.

Από μεγάλη νίκη στο Κύπελλο προέρχεται και ο Εργοτέλης, που θα εμφανιστεί με ψυχολογία… στα ύψη. Οι «κίτρινοι» του Ηρακλείου επικράτησαν του Άρη με 2-0 στο Παγκρήτιο και τον απέκλεισαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Εργοτέλης που ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, μετά από 3 συνεχόμενες ήττες, βρίσκεται στην 5η θέση, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την Παναχαϊκή. Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι, οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-1 στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του παιχνιδιού.

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει να αντιμετωπίσει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντάσιου. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από το ταξίδι της με το καράβι, βρίσκεται όμως σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, θέλοντας να κλείσει νικηφόρα τη χρονιά.

Στο Ηράκλειο για τη σημερινή αναμέτρηση βρέθηκαν οι: Καπούταγλης, Κολοβούρης, Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Πλέγας, Coll, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός, Μωραΐτης.

Υποστήριξη: SilkTech