Νίκη για να μην μπλέξει απέναντι (15:00) στον Βόλο

Σάββατο, Απρίλιος 13, 2019 - 8:31πμ

Στην Αγυιά επιστρέφει η Παναχαϊκή που θέλει να επιστρέψει και στις νίκες μετά από πέντε στείρες αναμετρήσεις. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται (15:00, live στο sportin.gr) τον πρωταθλητή Βόλο για την 27η αγωνιστική της Football League.

Μια αναμέτρηση που την περίμεναν πως και πως οι Πατρινοί από το τελείωμα του πρώτου γύρου σχεδόν και πιστεύαμε όλοι ότι θα κρίνει την άνοδο ή μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις αλλά τελικά εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά.

Η Παναχαϊκή πρέπει πρώτα απ’ όλα αν επιστρέψει στις νίκες και τις θετικές εμφανίσεις και μετά να εξετάσει τα σενάρια και τις πιθανότητές της. Εξάλλου στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Οι «κοκκινόμαυρα» απέχουν σχεδόν ισόποσα από το δεύτερη θέση αλλά και από τη ζώνη παραμονής της Super League 2 πλέον, που είναι η 10η θέση και πρέπει να προσέξουν αρκετά μήπως η κούραση και η απογοήτευση τους ρίξει παρακάτω.

Η ομάδα δε, όσο είναι μαθηματικά στο «κόλπο» της δεύτερης θέσης, οφείλει για την ιστορία της να παλέψει.

Στον πρώτο γύρο, που έφερε και το πρώτο επίσημο συναπάντημα των δύο ομάδων στην ιστορία τους, οι Βολιώτες που πανηγύρισαν την προηγούμενη αγωνιστική την άνοδό τους, επικράτησαν 2-1, με τέρμα στο φινάλε.

Ο Τσιώλες πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και θα «κόψει» πριν αποχωρήσει η ομάδα από το ξενοδοχείο, δύο ακόμα.

Διαβάστε τις επιλογές του Καρδιτσιώτη τεχνικού:

Σούλης, Καπούταγλης, Αργυρόπουλος, Coll, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Λουμπαρδέας, Μαυριάς, Μπαστακός, Montiel, Μωραΐτης, Παπατόλιος, Πλέγας, Πολίμος, Πολυχρόνης, Σωτηράκος, Φουρλάνος, Μουστακόπουλος, Μασούρας, Αντωνακόπουλος.

 

Υποστήριξη: SilkTech