Νέο παραλήρημα Τσιάρτα - Αντιδρά με την εικόνα του Αντετοκούνμπο στην επέτειο της επανάστασης

Σάββατο, Ιανουάριος 9, 2021 - 12:52μμ

Σε μια ακόμη απαράδεκτη ανάρτηση, που ήρθε να προστεθεί στις δεκάδες που έχει ανεβάσει μέχρι τώρα, προχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, προκαλώντας αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου.

Ο τελευταίος του στόχος είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, του οποίου η παρουσία ανάμεσα στα σημαντικότερα πρόσωπα της χώρας μετά από επιλογή των υπευθύνων της επιτροπής εορτασμού των 200 ετών από την επανάσταση έφερε την αντίδραση του βετεράνου άσου, στο προφίλ του στο Facebook.

Η φιγούρα του σπουδαίου αυτού αθλητή που ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν, ίσως και πιο κάτω, πλένοντας τα τζάμια των αυτοκινήτων στα φανάρια για να καταφέρει σε μερικά χρόνια να γίνει ο MVP του NBA δεσπόζει στην κεντρική αφίσα της καμπάνιας, δίπλα σε σπουδαίους Έλληνες, όπως ο Περικλής, ο Κολοκοτρώνης, η Μαρία Κάλλας.

Ο Βασίλης Τσιάρτας που πρωταγωνίστησε στα γήπεδα με την φανέλα της ΑΕΚ, της Σεβίλλης και της Εθνικής ομάδας, όντας μέλος της στο Euro 2004 στην Πορτογαλία, θεωρεί ότι είναι λάθος η παρουσία του Γιάννη στην καμπάνια, κάνοντας λόγο μάλιστα για αλλοίωση του εορτασμού για τα 200 χρόνια.

Ο παλαίμαχος άσος στην ανάρτησή του αυτή επιτίθεται κυρίως στην πρόεδρο της Επιτροπής, Γιάννας Αγγελοπούλου επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε αντί του άσου των Μπακς να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο από τον ελληνικό αθλητισμό...

Για παράδειγμα, ένας παίκτης της Εθνικής ομάδας του 1987, ένας της Εθνικής του Euro 2004, είτε κάποιος Ολυμπιονίκης.

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Έλληνας παλαίμαχος.

Υποστήριξη: SilkTech