Το νέο ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Ανοικτού Κολυμβητηρίου Δ.Κ. Αιγίου

Τετάρτη, Μάιος 11, 2022 - 10:04πμ
Οι ώρες λειτουργίας

Από το ΝΠΔΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», ανακοινώνεται ότι διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αιγίου.

Συγκεκριμένα το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί καθημερινά μεσημέρι και απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα: από τις 12:00 έως τις 20:00. Και Σάββατο πρωινές ώρες και συγκεκριμένα 9.00 έως 13.00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και οποιαδήποτε διευκρίνιση στα τηλέφωνα:
-26910.26694 Γραφείο Νομικού Προσώπου «Π.Π.Α.Κ.Π.Δ.Α.».
-26910.25908 Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο Αιγίου.
*Για περισσότερες πληροφορίες: npdd-aigialeias.gr

Υπενθυμίζεται ότι πλέον έχει τοποθετηθεί σύστημα ολοκληρωμένης κολυμβητικής εγκατάστασης νέας τεχνολογίας Swimming Box της εταιρείας Sports Venue Management and Treatment, το οποίο είναι ένα σύγχρονο και πλήρες σύστημα κολυμβητικής δεξαμενής που διαθέτει υπερχείλιση και στις τέσσερις πλευρές, είναι θερμαινόμενη με αντλία θερμότητας, έχει θερμομόνωση και περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένο σύγχρονο μηχανοστάσιο, με διαμορφούμενες και αυξομειούμενες, αναλόγως των αναγκών, διαστάσεις.
Παράλληλα έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες συντηρήσεις και έχοντας λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, βάσει των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το ΑΔΚ είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες, παιδικά τμήματα συλλόγων, Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αιγιαλείας και υποψήφιους σχολών.

Υποστήριξη: SilkTech