Νέα πρόκληση για τον Προμηθέα-Υποδέχεται (17:00) τον Ολυμπιακό-Τέλος τα εισιτήρια!

Κυριακή, Ιανουάριος 13, 2019 - 2:50μμ

O Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται (17:00) στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», τον Ολυμπιακό στο φινάλε του Α΄ Γύρου της Α1 Basket League, σ’ ένα replay του περσινού ημιτελικού του πρωταθλήματος, σε μια καυτή περίοδο και για τις 2 ομάδες, που κυνηγούν, παράλληλα, τη διάκριση και στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Προμηθέας αγωνίζεται την Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπεσίκτας, ενώ ο Ολυμπιακός προέρχεται από διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και τα δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Μπασκόνια και Ρεάλ.

Η ομάδα της Πάτρας θέλει την νίκη για να ολοκληρώσει τον Α΄ Γύρο στην 4η θέση (πλεονεκτώντας της ΑΕΚ στην ισοβαθμία), ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα υποχωρήσει στην 6η θέση (ισόβαθμη με τον 5ο ΠΑΟΚ), καθώς οι ισορροπίες στην διεκδίκηση της τετράδας είναι οριακές και οι ερχόμενες αγωνιστικές, όταν ο Προμηθέας θ’ αντιμετωπίσει διαδοχικά Κολοσσό, Περιστέρι, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θ’ αποδειχθούν καθοριστικές.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, θέλει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τον Παναθηναϊκό, καθώς θα τον υποδεχθεί στο ΣΕΦ στα μέσα Μαρτίου.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς,  θα έχει -και πάλι- όλους τους παίκτες στη διάθεσή του κι όλοι περιμένουν την υποστήριξη του κόσμου, που ήταν καθοριστικός στον ευρωπαϊκό αγώνα με την Μπαϊρόιτ.

Ενδεικτική είναι η αναφορά του Λεωνίδα Κασελάκη στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο Διαδίκτυο, όπου αναφέρει: «Καλούμε τον κόσμο στο «Τόφαλος» προκειμένου να απολαύσει όμορφο μπάσκετ, αλλά και επειδή ο Προμηθέας αξίζει την στήριξη των φιλάθλων για την μέχρι τώρα πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η παρουσία του κόσμου θα αποτελέσει και μια επιβράβευση για εμάς και θα μας δώσει και ένα έξτρα κίνητρο να τα δώσουμε όλα. Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή στο γήπεδο για ένα μεγάλο παιχνίδι».

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Πάτρα χωρίς Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο Ανδρέας Τσουμάνης.

SOLD OUT Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Η Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πάτρας, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, πως τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό (ώρα 17:00) στο πλαίσιο της 13ης  αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Betshop.gr Basket League, έχουν εξαντληθεί.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Πάτρας, που για μία ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του στην ομάδα μας!

Καλούμε όλους του φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο το λιγότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για δική τους διευκόλυνση.

Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος για τα διαζώματα Ζ-Η-Θ γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου.

*Το εκδοτήριο έμπροσθεν του βοηθητικού γηπέδου θα είναι ανοικτό από τις 16:00 ως και την έναρξη του αγώνα, για τη διάθεση τυχόν εναπομείναντων εισιτηρίων από τα εταιρικά χορηγικά προγράμματα.

Υποστήριξη: SilkTech