Μεγάλη συμμετοχή στο 3ο Αθλητικό Καλοκαιρινό Camp του Πανεπιστημίου Πατρών

Τετάρτη, Ιούνιος 19, 2019 - 11:59μμ

Δυναμικό είναι το ξεκίνημα στο 3ο Αθλητικό Καλοκαιρινό Camp του Πανεπιστημίου Πατρών, που πραγματοποιείται στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο με την στήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών, της Επιτροπής Αθλητισμού του Ιδρύματος και φυσικά του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

Πλήθος παιδιών, της πανεπιστημιακής κοινότητας, των σχολείων της πανεπιστημιουπόλεως, της ευρύτερης περιοχής και των φίλων του γυμναστηρίου, σε καθημερινή βάση, ηλικιών 5-16 ετών, αθλούνται με προπονητικό και διαλειμματικό τρόπο, γνωρίζοντας βασικές τεχνικές των αθλημάτων αλλά και προγράμματα τακτικής όσον αφορά τα μεγαλύτερα παιδιά.

Εξειδικευμένοι και αξιόλογοι καθηγητές φυσικής αγωγής έχουν αναλάβει την προπονητική διαδικασία, ιατρός παρίσταται καθημερινά για την ασφάλεια των παιδιών, ο συντονιστής και ο υπεύθυνος του camp βρίσκονται πάντα εκεί για να επικοινωνούν με τους γονείς και να επιτυγχάνεται η δημιουργική ροή και η ασφάλεια του καλοκαιρινού προγράμματος.

Το 3ο αθλητικό καλοκαιρινό camp του Πανεπιστημίου Πατρών σας περιμένει. Η διαδικασία εγγραφών είναι ανοιχτή. Για περισσότερες πληροφορίες http://gym.upatras.gr/node/514 και εγγραφές http://gym.upatras.gr/node/98 ή στο τηλ.: 2610997755 (Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο) καθημερινά εκτός σαβαβτοκύριακου (ώρες 07:30-15:00)

Υποστήριξη: SilkTech