Με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια η αυλαία του «Αντύπα Δρόμου»

Παρασκευή, Μάιος 11, 2018 - 3:37μμ

Με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια θα πέσει η αυλαία του φετινού «Αντύπα Δρόμου» το βράδυ της Κυριακής 13 Μαΐου 2018, στο χώρο του νέου λιμανιού της Πάτρας. Μετά την ολοκλήρωση των απονομών των αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τη βράβευση των παλαίμαχων δρομέων, θα ακολουθήσει συναυλία, την οποία θα «ανοίξει» το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών με παραδοσιακούς χορούς.

Θα ακολουθήσει μια μοναδική μουσική βραδιά από μια εκλεκτή ομάδα μουσικών!

Η Δάφνη Ζουρνατζή (Τραγούδι), η Μαρία Καραμάνη (Τραγούδι), ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος (πιάνο), ο Νικόλας Φορλίδας (κρουστά) και ο Γεράσιμος Παπαχριστόπουλος (σαξόφωνο), έρχονται το βράδυ της Κυριακής για ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι: Άλλοτε με διάθεση ρετρό και νοσταλγίας και άλλοτε με διάθεση κεφιού και χορού, εκεί που οι παλιές μπουάτ συναντούν τις αγαπημένες μας μελωδίες του ’80 και του ’90, σας περιμένουμε για να θυμηθούμε τα τραγούδια με τα οποία ερωτευτήκαμε, αγαπήσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε και τραγουδήσαμε δυνατά!

Διαλεχτά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού αλλά και ξένου ρεπερτορίου, μελωδίες που συναντούν την μνήμη αλλά και την συγκίνηση, από πέντε ξεχωριστούς καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην Πάτρα (και όχι μόνο)!

*εκτιμάται ότι το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει γύρω στις 20.30.

 

Υποστήριξη: SilkTech