«Λουκέτο» και στο τοπικό μπάσκετ - Συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις

Τρίτη, Νοέμβριος 3, 2020 - 5:07μμ

Μία μία οι ενώσεις ανακοινώνουν το «λουκέτο» των πρωταθλημάτων τους μέχρι νεοτέρας, μετά τις χθεσινές εξαγγελίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τα μέτρα καταπολέμησης του κορωνοϊού.

Η ΕΣΚΑ-Η πήρε κι αυτή τη σειρά της ανακοινώνοντας την αναστολή των αγώνων της, αναβάλλοντας και την αυριανή αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η , μετά από την ανακοίνωση της ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  των περιορισμών για τον αθλητισμό , στα ενισχυμένα μέτρα για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας, (https://www.gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3162-2020-11-02-15-14-29 )  αποφάσισε την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΣΚΑ-Η , μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών».

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

Οι προπονήσεις στα σωματεία συνεχίζονται όμως κανονικά όσο η Αχαΐα και οι γειτονικές περιοχές παραμένουν σε ζώνη επιτήρησης.

Ο Αίολος Αγυιάς εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, από σήμερα 3/11 οι ακαδημίες μπάσκετ του Αιόλου Αγυιάς συνεχίζουν κανονικά στο «Three Action» με αίσθημα ευθύνης και τηρώντας όλους του κανόνες υγιεινής».

Υποστήριξη: SilkTech