Λουίτζι Λαμόνικα: «Ηλίθιοι υπάρχουν παντού»

Κυριακή, Φεβρουάριος 23, 2020 - 3:52μμ

Ο Λούιτζι Λαμόνικα μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος και οι άλλοι δύο διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, Νταμίρ Γιαβόρ και Εμίν Μογκούλκοτς, στο ταξί που επέβαιναν μετά το ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιταλός διαιτητής εξήγησε πως έχει τραυματιστεί στο πιγούνι και στο χέρι. «Ηλίθιοι υπάρχουν παντού,» επισήμανε και δήλωσε «έτοιμος να σφυρίξω στο επόμενο παιχνίδι».

Συγκεκριμέμα, ο έμπειρος διαιτητής Λουίτζι Λαμόνικα δήλωσε στην "Gazzetta dello Sport": «Είμαι καλά. Ηλίθιοι υπάρχουν παντού. Έχω τραυματιστεί στο πηγούνι και στο χέρι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαι έτοιμος να σφυρίξω στο επόμενο παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Τούρκος διαιτητής Εμίν Μογκούλκοτς εξήγησε πως τους επιτέθηκαν δύο άτομα που φορούσαν μάσκα πάνω σε μηχανάκι: «Μας πλησίασε ένα μηχανάκι και δύο άτομα βρέθηκαν κοντά στο ταξί. Η μηχανή έφυγε γρήγορα μετά το περιστατικό. Είχαν μάσκα στα πρόσωπά τους. Πήγαμε στο νοσοκομείο και ο Λαμόνικα εξετάστηκε, ενώ ήρθε και η αστυνομία για καταθέσεις. Νομίζω πως αυτοί ήταν έμπειροι και πως το κάνουν αυτό αρκετά χρόνια. Υπήρξε φόβος. Ελπίζω να μην συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο».

Υποστήριξη: SilkTech