Κουκουλάς: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στο τέλος θα καταφέρουμε να κερδίσουμε»

Σάββατο, Δεκέμβριος 21, 2019 - 1:50μμ

Ο Oscar Απόλλων Πάτρας φιλοξενεί στις 5 μ.μ. την Α.Ε. Ψυχικού για την δωδέκατη αγωνιστική της Α2. Για το κομβικό παιχνίδι δηλώσεις έκανε ο σέντερ της ομάδας Μανόλης Κουκουλάς.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και ότι έχουν κάποιους παίκτες που είναι πολύ έμπειροι. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, περιορίζοντας κάποιους παίκτες που θέλουμε.

Θεωρώ πως αν ανταποκριθούμε σωστά στο αμυντικό κομμάτι θα γείρει η πλάστιγγα υπέρ μας, μιας και διαθέτουμε αρκετό ταλέντο στο επιθετικό σκέλος ώστε να βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις στην διάρκεια του αγώνα.

Αναμφίβολα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στο τέλος θα καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα μιας και χρειάστηκε να ανεβούμε δύο φορές στην Αθήνα και να μην πάρουμε ρεπό την Κυριακή, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση με καλό αγωνιστικό ρυθμό και νομίζω πως θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αυριανού παιχνιδιού.

Σίγουρα θέλουμε και στο αυριανό παιχνίδι την βοήθεια του κόσμου μας, που έχω την αίσθηση ότι αξίζει να είναι αρωγοί και συμμέτοχοι της προσπάθειας μας, ώστε να έρθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον Σύλλογο».

Υποστήριξη: SilkTech