ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το καθεστώς χρήσης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου

Δευτέρα, Μάρτιος 23, 2020 - 10:32μμ

Από τον πρόεδρο του Παμπελοποννησιακού Sταδίου Βασίλη Ζώτο εστάλη η πιο κάτω επιστολή, σε αθηναϊκά sites, με αφορμή το ποιοι διεθνείς αθλητές έχουν δικαίωμα χρήσης του του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα, κατ' εξαίρεση των όσων περιοριστικών μέτρων εφαρμόζονται λόγω κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι την απόφαση του Υπουργείου με τη λίστα των εξαιρουμένων αθλητών από τη σχετική απαγόρευση λόγω κορωνοϊού, την λάβαμε χθες και από σήμερα (20/3/20) εφαρμόζεται αυστηρά.
Σας ενημερώνουμε επί πλέον ότι ο Δήμος Πατρέων πρώτος σε όλη τη χώρα και πριν από κάθε υπουργική Απόφαση έκλεισε προληπτικά όλες τις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης στην έκτακτη κατάσταση που περιήλθε η χώρα μας.
Στο διάστημα 13-19/3/20 που δεν είχε εκδοθεί η σχετική λίστα των εξαιρουμένων αθλητών του Υπουργείου Αθλητισμού, κρίναμε σκόπιμο προς διευκόλυνση των αθλητών μας να ικανοποιήσουμε αίτημα του ΣΕΓΑΣ. 
Στο αίτημα του ο ΣΕΓΑΣ εκτός των δύο αθλητριών Πάππας Αλεξίας – Μουρτά Δέσποινας, που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι στη λίστα του Υπουργείου, συμπεριελάμβανε ακόμη την αθλήτρια υψηλού επιπέδου Μακρή Αγγελική, που δεν είναι στην αρχική λίστα του Υπουργείου (η οποία θα συμπληρωθεί) και την Κοτσαχείλη Ελισάβετ ως βοηθό της Πάππας Αλεξίας.
Συνεπώς η μόνη υπέρβαση μας, που δεν παραβίασε το πνεύμα της απαγόρευσης, ήταν ότι για έξι (6) μόνο ημέρες κάναμε δεκτό το αίτημα για βοηθό της Πάππας Αλεξίας, που επιπρόσθετα εκτός από τον ΣΕΓΑΣ είχε διατυπωθεί από το σύλλογο της και από τον προπονητή της κ. Γάννη Δαγκόγλου στον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Αθλητισμού κ. Τάκη Πετρόπουλο.
Βασίλης Ζώτος, πρόεδρος Παμπελοποννησιακού σταδίου».

ΠΗΓΗ: www.sportsfeed.gr

Υποστήριξη: SilkTech