«Κόπηκαν» τέσσερις στην Εθνική για το Προολυμπιακό

Τρίτη, Ιούνιος 22, 2021 - 3:32μμ

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση του 30ου Τουρνουά «Ακρόπολις», ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ρικ Πιτίνο, ανακοίνωσε τέσσερις ακόμη παίκτες που αποχωρούν από την προετοιμασία της εθνικής για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός προπονητής ενημέρωσε τους Γιάννη Αθηναίου, Λευτέρη Μποχωρίδη, Βασίλη Μουράτο και Νίκο Χουγκάζ, να μην μεταβούν σήμερα, Τρίτη (22/6), στο ΟΑΚΑ, όταν οι υπόλοιποι διεθνείς επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ο Πιτίνο εν συνεχεία ευχαρίστησε τους τέσσερις παίκτες για τη βοήθειά τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ήδη, από τις 11 Ιουνίου, από την προετοιμασία της εθνικής είχαν αποχωρήσει οι Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Κώστας Παπαδάκης. Η εθνική μετρά αντίστροφα για το ταξίδι στον Καναδά, καθώς το Προολυμπιακό Τουρνουά στη Βικτόρια αρχίζει στις 29 Ιουνίου.

Οι σίγουροι, οι υποψήφιοι και τα νέα στοιχεία

Ο Ρικ Πιτίνο φαίνεται πως έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο μέρος της δωδεκάδας, αλλά θα περιμένει τις επόμενες μέρες για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Εφόσον οι Καλάθης, Σπανούλης και Παπαγιάννης είναι απόλυτα καλά, τότε τα δεδομένα για την αποστολή που θα αναχωρήσει την Παρασκευή για τη Βικτώρια φαίνεται πως διαμορφώνονται ως εξής:

-Οι 100% «σίγουροι» για τη δωδεκάδα είναι οι Σπανούλης, Καλάθης, Σλούκας, Μήτογλου και Παπαγιάννης,

-Με το… ενάμιση πόδι στη δωδεκάδα είναι επίσης οι Λαρεντζάκης, Γιαννόπουλος, Λούντζης, Καββαδάς και Κ. Αντετοκούνμπο.

-Τις τελευταίες δύο θέσεις φαίνεται πως διεκδικούν οι Μποχωρίδης, Κατσίβελης, Κασελάκης, Ρογκαβόπουλος και Χρυσικόπουλος.

Ήδη βγήκαν τα πρώτα «κοψίματα από τον Ρικ Πιτίνο, αλλά ίσως η τελική δωδεκάδα να μην βγει μέχρι την Πέμπτη.

Υποστήριξη: SilkTech