Κλέλια και Άννη Πανταζή: Έγκυες και οι δύο αδερφές

Δευτέρα, Ιούλιος 12, 2021 - 7:55μμ
Κλέλια και Άννη Πανταζή

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι αδερφές Πανταζή. Η Κλέλια και η Άννη διανύουν την δεύτερη εγκυμοσύνη τους και το ανακοίνωσαν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Τόσο η Κλέλια, όσο και η Άννη Πανταζή δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες με τα παιδάκια τους και τις φουσκωμένες τους κοιλίτσες.


«Boom, double baby boom, θα είναι θρυλικό, περιμένετε το», έγραψαν στις αναρτήσεις τους.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με τις εγκυμονούσες Κλέλια και Άννη Πανταζή.

Το πρωί της Δευτέρας η Κλέλια Πανταζή μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε σε ποιον μήνα βρίσκονται αλλά και ότι θα ήθελε ένα κοριτσάκι.

«Βρίσκομαι στην Λέσβο έχει καταγωγή ο πατέρας μου από εδώ και είμαι με τον γιο μου. Εγώ βρίσκομαι στον 3ο μήνα και η αδερφή μου έχει κλείσει τον 5ο. Δεν το είχαμε προγραμματίσει δεν γίνεται έτσι και αλλιώς αυτό. Εγώ δεν ήθελα καν να σκέφτομαι πότε θα έρθει το δεύτερο παιδί για να μην αγχωθώ, ούτε η Άννυ ήρθε πιο χαλαρά. Ο μικρός είναι 1,5 χρονών και εγώ γενικά ήθελα να κάνουμε και το δεύτερο όσο πιο κοντά γίνεται που τα έχουμε όλα πρόσφατα.

Βρισκόμαστε σε ένα σοκ γιατί ξαφνικά τα παιδιά από 2 θα είναι 4 αλλά με καλή θέληση, ενέργεια, όρεξη και αγάπη θα τα καταφέρουμε. Δεν ξέρω αν θέλει να αποκαλύψει η ίδια το φύλο του μωρού, εγώ δεν ξέρω ακόμη τι έχω θα δούμε τώρα που θα γυρίσω και θα κάνω εξετάσεις. Από την μία δεν έχω διαφορετικά συμπτώματα από αυτά που είχα στον γιο μου, αλλά από την άλλη θα ήθελα και ένα κοριτσάκι όποτε το σκέφτομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλέλια Πανταζή.

Η Κλέλια έχει ήδη έναν γιο με τον σύζυγο της Λευτέρη Τσάκαλο, ενώ η Άννυ έχει μία κόρη με τον αγαπημένο της Χριστόφορο Χούμα.

Υποστήριξη: SilkTech