Κερδίστε 10 εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα, προσφορά του sportin.gr και των Coffeebrands

Δευτέρα, Οκτώβριος 15, 2018 - 4:01μμ

Στo πλαίσιo συνεργασίας της εταιρείας Coffeebrands Hellas AE με την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας και με αφορμή το νέο όνομα της ομάδας  Απόλλων - Coffeebrands, το sportin.gr δίνει δωρεάν -σε συνεργασία με τα coffeebrands- δέκα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν 2018 - '19 στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 ανδρών.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε στο ερώτημα:

«Πείτε μας ποια γνωστή αλυσίδα καφέ, η οποία είναι ταχύτατα αναπτυσσόμενη, ξεκίνησε από την Πάτρα και έχει πλέον καταστήματα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, συνέδεσε το όνομα της με την ιστορικότερη ομάδα μπάσκετ της επαρχίας, τον Απόλλωνα Πάτρας».

Ο διαγωνισμός θα «τρέχει» καθημερινά έως και την Παρασκευή 19.10.2018. Στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει κλήρωση με όσους απαντήσουν σωστά, για τους δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν τα εισιτήρια διαρκείας του ιστορικού Απόλλωνα.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα δοθούν στους νικητές του διαγωνισμού από την Coffeebrands Hellas ΑΕ, ενώ για τη συμμετοχή είναι απαραίτητα τα στοιχεία σας (όνομα και τηλέφωνο).

Στείλτε μήνυμα στη σελίδα του sportin.gr στο facebook με την σωστή απάντηση και τα στοιχεία σας και μπείτε στην κλήρωση για τα διαρκείας. Οι 10 τυχεροί θα ενημερωθούν το πρωί του Σαββάτου (20/10).

Υποστήριξη: SilkTech