Κατέκλυσαν την Πάτρα τα Subaru - ΦΩΤΟ

Παρασκευή, Φεβρουάριος 14, 2020 - 9:52πμ

Η ΦΙΛΜΠΑ σε συνεργασία με το Club “Subamaniacs” και την εταιρεία εκδηλώσεων “Enalia” διοργάνωσαν το τριήμερο 7-8-9 Φεβρουαρίου την Πανελλήνια Συνάντηση των μελών του Club, στην Πάτρα, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σχεδόν 100 αυτοκίνητα ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, με πάνω από 240 μέλη και φίλους του κλαμπ, να επιβεβαιώνουν την δυναμικότητα.

Η προσέλευση άρχισε από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και το Check -in άρχισε από νωρίς στο ξενοδοχείο, όπου οι συμμετέχοντες πήραν μια πρώτη γεύση από την ζεστή φιλοξενία. Ακολούθησε δείπνο στην Ψησταρία «ΛΟΡΔΟΣ» και μεταμεσονύχτια διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο.

Το Σάββατο το πρόγραμμα ήταν γεμάτο, αφού μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο πάνω από 50 Subaru όδευσαν μέχρι την ιστορική Achaia Clauss, όπου πάνω από 100 μέλη του Subamaniacs επισκέφθηκαν τον χώρο και ξεναγήθηκαν υποδειγματικά, ζώντας μια μοναδική εμπειρία. Φυσικά η δοκιμή των προϊόντων αλλά και η αγορά αναμνηστικών ήταν στο πρόγραμμα.

Ακολούθως και δράττοντας της ευκαιρίας, με τον πολύ καλό καιρό να είναι σύμμαχος ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο «Πεινακοθήκη» στην παραλία του Μονοδενδρίου και χαλαρό καφεδάκι στα μαγαζιά της περιοχής.

Το βράδυ της ίδιας μέρας η «επίσημη» εκδήλωση για την κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε στο  ξενοδοχείο, σε μια πολύ όμορφη δεξίωση με πλούσιο και ποιοτικό φαγητό, ζωντανή μουσική και την διασκέδαση στο μάξιμουμ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πάνω από 200 μέλη και φίλοι του Club και η κοπή πίτας μεταμορφώθηκε σε μια πραγματική φιέστα για το Subamaniacs, με το γλέντι να κρατάει μέχρι αργά.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, το σκηνικό μεταφέρθηκε στην πίστα της KartMania (Βραχναίικα Πατρών) όπου τα 80 αυτοκίνητα του Club δημιούργησαν ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο εντός πίστας, για τις ανάγκες της φωτογράφισης και των βίντεο. Αμέσως μετά οι «τυπικότητες» τελείωσαν και ακολούθησε το Track Day όπου ανέλαβαν τα χρονόμετρα και τα πειράγματα ανάμεσα στους συμμετέχοντες έδωσαν και πήραν. Φυσικά μοναδικός κερδισμένος ήταν το θέαμα, αφού εκατοντάδες θεατές είχαν γεμίσει τις κερκίδες για να απολαύσαν αυτή την πρωτόγνωρη για τα Πανελλήνια δεδομένα μαζική εκδήλωση.

Μετά το Track Day, το Café της πίστας ανέλαβε την ικανοποίηση των ουρανίσκων με απόλυτη επιτυχία, αφού η προσπάθεια των ανθρώπων της πίστας ήταν φανερή για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Μετά το τέλος του γεύματος και τις απαραίτητες ευχές και χαιρετισμούς, όλα τα μέλη του Subamaniacs πήραν τον δρόμο της επιστροφής. 

Υποστήριξη: SilkTech