Κανονικά η τελευταία αγωνιστική- Πάει ΣΕΦ ο Αναστόπουλος

Δευτέρα, Μάιος 6, 2019 - 11:01μμ

Την εκτίμηση πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί εξέφρασε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, με την έξοδό του από τη συνεδρίαση των ιδιοκτητών των ομάδων της Α1 που ολοκληρώθηκε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ στο ΟΑΚΑ.

«Έχουμε πρωτάθλημα! Συμφωνήσαμε με τη λήξη του πρωταθλήματος να συζητήσουμε όλες τις προτάσεις, ώστε να ακούσουμε λύσεις για το καλό του αθλήματος. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα παίξει ο Ολυμπιακός,» δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ θα διεξαχθεί κανονικά το διήμερο 7-8/5 όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ θεωρώντας πως η κλήρωση των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Α1 ήταν παράνομη, κάτι που βασίζει στο επιχείρημα πως η ΚΕΔ προχώρησε στον ορισμό των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής χωρίς να έχει την σύνθεση που προβλεπόταν.

Με email που απέστειλε στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος γνωστοποίησε τη διαθεσιμότητα του για τον αγώνα της Τετάρτης (8/5, 17:30) στο ΣΕΦ, μεταξύ Ολυμπιακού και Πρόμηθέα Πατρών. Ο Έλληνας διεθνής διαιτητής, ο οποίος βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία, ανακοίνωσε και επίσημα την απόφαση του να «σφυρίξει» το ματς των Πειραιωτών, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1 Ανδρών.

«Σας ενημερώνω ότι από αύριο 7/5/2019 είμαι διαθέσιμος για συμμετοχή σε οποιαδήποτε διοργάνωσή σας», αναφέρει το email που έφτασε στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, όπερ σημαίνει ότι έληξε το κώλυμα που είχε δηλώσει ο διαιτητής από το Σάββατο (04/05) για την αναμέτρηση Χολαργός-Παναθηναϊκός.

Απορρίφθηκε εντωμεταξύ από το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός για την ποινή που του είχε επιβληθεί, μετά τη μη προσέλευση του στο ντέρμπι «αιωνίων» της 19ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ (17/3). Η τιμωρία των «ερυθρόλευκων» ήταν αφαίρεση έξι βαθμών και πρόστιμο 11.000 ευρώ και πλέον ισχύει κανονικά.

Υποστήριξη: SilkTech