Καμιά ανησυχία για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες

Πέμπτη, Απρίλιος 4, 2019 - 4:09μμ

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας, υπογράμμισαν με δηλώσεις τους τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης όσο και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Φώτης Σαραντόπουλος.

Αυτά όλα στο περιθώριο της κοινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων με την Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Πάτρα 2019 το μεσημέρι της Πέμπτης (4/4) στα Καμίνια.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είπε: «Ακολουθούνε το πρόγραμμα πιστά και είμαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της διοργάνωσης, καθώς όλα βαίνουν καλώς. Εξ αρχής είχαμε πολλές επιλογές ως προς τα έργα, πάση θυσία όμως δεν θέλαμε τις απευθείας αναθέσεις. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται διαγωνιστική εξέλιξη στο θέμα της Αγυιάς, ώστε σύντομα να μπουν μπουλντόζες. Θέλουμε να κάνουμε καλούς και επιτυχημένους αγώνες. Και όλοι μας πρέπει να προστατέψουμε τους Αγώνες και άρα, και την Πάτρα. Μακριά οι επερχόμενες εκλογές από τους Αγώνες. Ο Δήμος της Πάτρας ακολουθεί το ίδιο με μας και μακάρι να το κάνει μέχρι τέλους».

Καθησυχαστικός ήταν και ο Φώτης Σαραντόπουλος: «Δουλεύουμε πυρετωδώς και όλα θα γίνουν όπως έχουμε σχεδιάσει. Δεν υπάρχουν καιυστερήσεις είμαστε μέσα στο πρόγραμμα.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech