Ήττα για τους Νέους της Παναχαϊκής που... επέστρεψαν στην ΠΑΕ

Κυριακή, Μάρτιος 1, 2020 - 12:52μμ

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2 η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 3-0 από τον Εργοτέλη στο "Α. Κάνιστρας".

Οι "κοκκινόμαυροι" του Χρήστου Παρασκευόπουλου παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και αυτόματα το έργο τους έγινε πιο δύσκολο κόντρα σε μία δυνατή ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης.

Ο Εργοτέλης μόλις στο 1' ευτύχησε να προηγηθεί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αζίζι. Στο 7' η Παναχαϊκή προσπάθησε να απαντήσει αλλά του σουτ του Παπαδόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ. Στο 10' ο Γασπαρινάτος δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε πάλι άουτ.

Στο 33' ο Θωμάς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ τελευταία καλή στιγμή για την Παναχαϊκή στο πρώτο μέρος ήταν στο 44' όταν ο Παπαδόπουλος βρήκε όμορφα τον Θεοφανόπουλο εντός περιοχής ο οποίος από κοντά σούταρε αλλά με κόντρες οι αμυντικοί του Εργοτέλη απομάκρυναν.

Στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 0-1 ήταν αρκετές οι περιπτώσεις όπου ο νεαρός Τορνιβούκας έσωσε την ομάδα από ένα δεύτερο τέρμα.

Ο Εργοτέλης με δύο γκολ στο 66' (Πατρινός) και στο 68' (Αζίζι) διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Η σύνθεση της Παναχαϊκής (Χ. Παρασκευόπουλος): Τορνιβούκας, Θωμάς, Μικές, Βασιλόπουλος (41' λ.τρ. Πετρόπουλος), Ταρνάρης, Θεοφάνης (Καραπιπέρης), Γασπαρινάτος, Τάχος (68' Παναγιωτακόπουλος), Νέος (Ζ 68', Παπαδόπουλος, Θεοφανόπουλος (68' Σαντάς)

* Οι ακαδημίες της Παναχαϊκής, μετά από αρκετά... ταξίδια φέτος, επέστρεψαν στην "αγκαλιά" της ΠΑΕ, με την ανάληψη της ομάδας από τον Γ. Μπάρλο.

Υποστήριξη: SilkTech