Η ξεκαρδιστική στιγμή με την μασκότ των Ρόκετς και την... Καλίσι του Game of Thrones- ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, Μάιος 14, 2019 - 1:01μμ

Μάλλον ποτέ άλλοτε ένα πλαστικό ποτήρι καφέ δεν συζητήθηκε τόσο, όσο αυτό που εμφανίστηκε στο σκηνικό του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones.

Το πλαστικό ποτήρι που αρχικά εικαζόταν ότι άνηκε στα Starbucks, προήλθε από κάποιο τοπικό καφέ του Μπέλφαστ. Η απορία ωστόσο παρέμενε: «Ποιος το ξέχασε;»

Την απάντηση έδωσε τελικά η Σόφι Τέρνερ η οποία βρέθηκε στο πλατό του σόου του Τζίμι Φάλον. Η ηθοποιός που υποδύεται τη Σάνσα αρνήθηκε ότι είχε την ευθύνη, αν και βρισκόταν στη σκηνή και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι το πλαστικό ποτήρι ξέχασε η Εμίλια Κλαρκ. «Λοιπόν, κοιτάξτε ποιος ήταν δίπλα στο ποτήρι... Προφανώς ήταν η Εμίλια», είπε και τόνισε: «Είναι ο ένοχος».

Πέρα από το τι καταλόγισε η Σόφι Τέρνερ και ποιος είναι ο ένοχος, η Εμίλια Κλαρκ δεν χάνει ως φαίνεται το χιούμορ της. Βρέθηκε στο Χιούστον για να παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ των Ρόκετς με τους Ουόριορς κι εκεί την περίμενε μια απίστευτη έκπληξη, την οποία η ίδια έδειξε να την απολαμβάνει.

Η μασκότ της ομάδας του Χιούστον, όταν την αντίκρισε, αφού «αιφνιδιάστηκε», έκανε κάτι που πρέπει να κάνουν όλοι στην Βασίλισσα και Μητέρα των Δράκων. Γονάτισε λοιπόν, αφού όμως του έπεσε ο καφές, αναφορά φυσικά στην επική  γκάφα του GoT.

Η Εμίλια, όπως και όλο το κοινό, ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα. Ήταν κάτι που σίγουρα δεν περίμενε να συμβεί.

Ο επίσημος λογαριασμός των Χιούστον Ρόκετς στο Τουίτερ ανήρτησε βίντεο της ιδιαίτερης στιγμής του αγώνα, γράφωντας ότι δεν πρόκειται για φάρσα. «Η μητέρα των δράκων βρίσκεται στο παιχνίδι των Ρόκετς, με καφέ».

Υποστήριξη: SilkTech