Η Παναχαϊκή ψάχνει (15:00) το πρώτο της «διπλό» απέναντι στον Ηρόδοτο

Δευτέρα, Ιανουάριος 28, 2019 - 8:31πμ

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη ψάχνει η Παναχαϊκή στο Ηράκλειο. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:00, live στο sportin.gr) από τον νεοφώτιστο Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο για την αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής.

Σε μία από τις πιο περίεργες εβδομάδες τις τελευταίας τριετίας, η Παναχαϊκή γνώρισε γλυκόπικρο αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ δεν βρήκε και την πολυπόθητη λύση στα διοικητικά της προβλήματα.

Οι παίχτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πρέπει να τα αφήσουν αυτά πίσω τους και να παλέψουν απέναντι σε μία εξαιρετικά αξιόμαχη ομάδα, ειδικά στην «έδρα» της, και στην τύχη, που δεν έχει σταθεί στο πλάι τους στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, για το πρώτο τους τρίποντο μακριά από το σπίτι τους.

Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη της Παναχαϊκης στο Παγκρήτιο τις τελευταίες 40 ημέρες, μετά την ήττα με ανατροπή από τον Εργοτέλη, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Με τον Ηρόδοτο δεν έχει συναντηθεί όμως ποτέ στο παρελθόν σε επίπεδο επαγκελματικών κατηγοριών.

Οι νεοφώτιστοι από την Αλικαρνασσό βρίσκονται μία θέση (12η) πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 15  βαθμούς, 3 λιγότερους από την Παναχαϊκή, που έπεσε προσωρινά στην 9η θέση.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του (πλην του Λουμ παρδέα) να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς και επέλεξε για την αποστολή τους:

Σούλη, Καπούταγλη, Κολοβούρη, Πολίμο, Ντάσιο, Σταμόπουλο, Σωτηράκο, Τσελεπίδη, Φουρλάνο, Κολ, Πλέγα, Μουστακόπουλο, Μασούρα, Παπατόλιο, Αργυρόπουλο, Ελευθεριάδη, Μαυριά, Κυνηγόπουλο, Μπαστακό και Μωραΐτη.

Υποστήριξη: SilkTech