Η καρδιά του Φοιτητικού Πρωταθλήματος Stratego χτυπά στην Πάτρα

Παρασκευή, Δεκέμβριος 6, 2019 - 4:32μμ

Η καρδιά του Φοιτητικού Πρωταθλήματος Stratego χτυπά στην Πάτρα. Για 5η χρονιά το Φοιτητικό Πρωτάθλημα που διοργανώνεται από την Patras Stratego Team, περιμένει τους συμμετέχοντες φοιτητές και φοιτήτριες να διαγωνιστούν στα υψηλών προδιαγραφών ταμπλώ της.

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση δεν περιορίζει την ανταγωνιστική δράση μέσω της ευγενούς άμιλλας και οι παίκτες(έμπειροι και αρχάριοι) μπορούν να διασκεδάσουν σε ένα τουρνουά που όπως κάθε χρόνο είναι ανατρεπτικό. Η τοποθεσία είναι το café Το Νέον, με ώρα έναρξης 11:30, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Απαιτείται η πιστοποίηση ακαδημαϊκής ιδιότητας(π.χ. ΠΑΣΟ) από το Πανεπιστημιακό ίδρυμα(Ελλάδας ή εξωτερικού) που φοιτά ο ενδιαφερόμενος. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί σε 5 γύρους αγώνων, ενώ είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Stratego και ενταγμένο στο καλεντάρι της.

Για να λάβει μέρος ένας ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνήσει στο 6982221639 ή να στείλει email στο [email protected] Παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα της ομάδας patrasstratego.gr και από την σελίδα της Patras Stratego Team στο facebook.

Υποστήριξη: SilkTech