Η Γεωργία Αγγελοπούλου της Ολυμπιάδας στην Εθνική παγκορασίδων για το Βαλκανικό

Δευτέρα, Ιούλιος 23, 2018 - 2:54μμ

Η Γεωργία Αγγελοπούλου της Ολυμπιάδας επιλέχθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Γκούντα και τους συνεργάτες του στην τελική 12άδα της Εθνικής βόλεϊ Παγκορασίδων.

Η Εθνική συμμετέχει στο το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Σόμπορ της Σερβίας, 25-29 Ιουλίου.

Η μικρή αθλήτρια είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας που με μεγάλη θέληση και προσπάθεια κατάφερε από νωρίς να διακριθεί και να αποτελεί σημαντικό στέλεχος αυτής.

Η Αγγελοπούλου έγινε η τρίτη αθλήτρια της Ολυμπιάδας που θα φορέσει τα «γαλανόλευκα» φέτος το καλοκαίρι μετά τον εξαιρετικά ταλαντούχο, Αλέξανδρο Ράπτη που συμμετείχε τόσο στην Εθνική εφήβων όσο και στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών, και τον Ευάγγελο Κανελλόπουλο που κλήθηκε στο camp της Εθνικής παίδων.

Η Εθνική Παγκορασίδων αναχωρεί σήμερα οδικώς από την Πρέβεζα με προορισμό το Σόμπορ της Σερβίας, ενόψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα (25-29/7).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Σόμπορ θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, την Βουλγαρία, τη Σερβία, τη Ρουμανία και την Τουρκία με την πρώτη του ομίλου να προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πρεμιέρα θα κάνει την Τετάρτη 25 Ιουλίου με την οικοδέσποινα Σερβία στις 21.00.

Οι ευχές και τα συγχαρητήρια της Ολυμπιάδας:

«Η διοίκηση της Ολυμπιάδας μεταφέρει τα θερμά της συγχαρητήρια και τις ευχές για καλή πορεία στους αθλητές της καθώς και συγχαρητήρια στους προπονητές της για την εξαιρετική δουλεία που παρουσιάζουν με αυτά τα αποτελέσματα».

Υποστήριξη: SilkTech