Η διοργανώτρια των «No Limits» Γεωργία Μπιτάκου επιτέθηκε στον Αλ. Τσίπρα

Σάββατο, Οκτώβριος 19, 2019 - 11:55μμ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Μπιτάκου απασχολεί τη δημοσιότητα. Ήταν από τους ανθρώπους που συμμετείχαν οργανωτικά στο  συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα, στις 28 Ιανουαρίου 2018.

Μάλιστα η Γεωργία Μπιτάκου μάλιστα όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο καλεί τους πολίτες να «εισβάλουν» «στο σπίτι» τους δίνοντας το γενικό πρόσταγμα. «Εμείς θα ανοίξουμε την πόρτα και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι Έλληνες», ακούγεται να λέει.

«Να έρθουν εδώ πάνω, μην κάθεστε εκεί κάτω, για να περάσουμε μέσα στο σπίτι μας που είναι το ελληνικό Κοινοβούλιο», συνέχισε να λέει.

Έ. Αχτσιόγλου: Συνεχίζουν να ξεπλένουν την εγκληματική οργάνωση

Η δημιουργός του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς», που δηλώνει δημοσιογράφος και δικηγόρος, όπως αποκάλυψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, η οποία καθόταν μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στην πτήση από τις Βρυξέλλες, ήταν καλεσμένη του εκλεγμένου με τη Χρυσή Αυγή στην Ευρωβουλή Λαγού, στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, παραθέτοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτηση:

Αλυτρωτικά μηνύματα στην εκδήλωση των Βορειοηπειρωτών στην Πάτρα

Η Γεωργία Μπιτάκου ήρθε έρθει στην Πάτρα τον περασμένο Φεβρουάριο για να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Βορειοηπηειρωτών για τα 105 χρόνια της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Η ομιλία της μάλιστα, είχε προκαλέσει την αντίδραση των παριστάμενων εκπροσώπων των τοπικών φορέων, καθώς έθεσε ζητήματα αλυτρωτισμού, μιλώντας παράλληλα για προδοτική ελληνική Βουλή και πολιτικό σύστημα τόσο για το αλβανικό όσο και για το μακεδονικό. 

Η τοποθέτηση της είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του τότε αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ο οποίος και είχε αποχωρήσει από την εκδήλωση. Μάλιστα σε δηλώσεις που είχε κάνει μετά το περιστατικό ο κ. Αλεξόπουλος είχε πει πως δεν είχε καμία διάθεση να νομιμοποιήσει με την παρουσία του τις εμπρηστικές αλυτρωτικές δηλώσεις της Γεωργίας Μπιτάκου.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ένωση Βορειοηπειρωτών Νομού Αχαΐας την οποία τιμώ και σέβομαι αλλά δεν είναι δυνατόν να αποδεχθούμε τις αλυτρωτικές εξάρσεις της ομιλήτριας της συγκεκριμένης εκδήλωσης» , είχε πει χαρακτηριστικά ο κύριος Αλεξόπουλος.

Μάλιστα, η κυρία Μπιτάκου ήταν και διοργανώτρια στην Πάτρα αθλητικών αγώνων επαγγελματικής πυγμαχίας «ΝΟ LIMITS», καθώς ασχολείται και με τη διοργάνωση αγώνων του είδους.

Υποστήριξη: SilkTech