«Χάλκινος» στο Ευρωπαϊκό πίστας ο Γιάννης Καλογερόπουλος του Π.Ο. Πατρών

Παρασκευή, Νοέμβριος 13, 2020 - 5:03μμ

Για πρώτη φορά στην ιστορία το ομαδικό σπριντ κατακτά μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πίστας. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. Οι Γιάννης Καλογερόπουλος (Π.Ο.Πατρών) Σωτήρης Μπρέτας (Π.Ο.Βόλος), και Κωνσταντίνος Λιβανός (ΤΑΛΩΣ Χανίων) αποτελούσαν το ομαδικό σπριντ, κερδίζοντας την Ισπανία στον μικρό τελικό με χρόνο 44,098.

Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του Πατρινού Ομίλου, δήλωσε:

«Μία κομβική και ζωτικής σημασίας για εμένα ημερομηνία! Τρίτη θέση λοιπόν και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας!

Θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες, καθώς τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα! Θα ήθελα όμως να εστιάσω την προσοχή μου στους συναθλητές μου Σωτήρη Μπρετα( Sotiris Bretas )και Κωνσταντίνο Λίβανο( Konstantinos Livanos),που με μόλις ένα μήνα προετοιμασίας καταφέραμε το απίστευτο!

Η χημεία που έχουμε αναπτύξει, αποδείχθηκε εχθές με τη διάκριση μας! Ξεχωριστή θέση όμως για αυτή την επιτυχία έχει και ο κ. Λάμπρος Βασιλόπουλος, ο οποίος έκτος από προπονητής μας είναι και φίλος, μέντορας συνοδοιπόρος μας!

Είναι αυτός που μας οραματίστηκε, μας πίστεψε και μας προέτρεψε για το ακατόρθωτο!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα συγκινητικά σας μηνύματα! Τα καλύτερα έρχονται!».

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Π. (Ποδηλατικος Ομιλος Πατρας) με ανακοίνωσή του «εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην Ελληνική αποστολή για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας στο ομαδικό σπριντ ! Ιδιαίτερα να συγχαρούμε τον αθλητή του συλλόγου μας Γιάννη Καλογερόπουλο για αυτή την επιτυχία του ! Γιάννη μπράβο !

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες σε όλους τους αθλητές της αποστολής, να καταφέρουν δε να φέρουν και άλλα μετάλλια στην Χώρα μας».

Υποστήριξη: SilkTech