H Παναχαϊκή 2-2 με τον Καραϊσκάκη

Σάββατο, Σεπτέμβριος 7, 2019 - 7:32μμ

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Παναχαϊκή με την ΑΕ Καραϊσκάκη σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (7/9) στην Άρτα.

Ηταν το τελευταίο φιλικό της Παναχαϊκής για την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2. Μία εβδομάδα πριν την σέντρα (υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα γίνει όντως στις 15 του μηνός), οι «κοκκινόμαυροι» του Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν και το ανεπίσημο ντεμπούτο του Ρουγκάλα, που ετοιμάζεται να υπογράψει στην ομάδα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους να προηγούνται και την Παναχαϊκή να ισοφαρίζει με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μωραΐτης.

Στο δεύτερο μέρος οι «κοκκινόμαυροι» ήταν πιο κινητικοί, προηγήθηκαν αλλά ισοφαρίστηκαν στο τελικό 2-2 με το ίδιο νόμισμα και τον παλιό μας γνώριμο, Λεωνίδα Κυβελίδη να σκοράρει με πέναλτι.

Πλέον και οι δύο ομάδες περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» έχουν βάλει στο στόχο άλλη μία προσθήκη για να κλείσουν το ρόστερ τους. 

Το φιλμ του αγώνα:

30' 1-0 για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Αλμπάνη με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής

42' Πέναλτι για την Παναχαϊκή! Ο Μωραΐτης δέχτηκε μαρκάρισμα εντός περιοχής!

43' Γκολ για την Παναχαϊκή! Ο Μωραΐτης εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1!

52' Επικίνδυνη στιγμή καθώς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα ο Πολίμος παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ

55' Γκολ για την Παναχαϊκή! Ο Πολίμος εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή και δεξιά και ο Κυνηγόπουλος με εξαιρετική κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2!

86' Πέναλτι για τον Καραϊσκάκη

87' 2-2 για τον Καραϊσκάκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κυβελίδη

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής: Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Μαυριάς, Μωραΐτης, Coll, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Καπούταγλης, Atanackovic, Μουστακόπουλος, Πατάπης, Λινάρδος, Βασιλικόπουλος, Πατρώνης, Αντωνακόπουλος, Μασούρας, Βαρσαμίδης, Ymeraj, Λιμάτσι, Ιντζόγλου, Ρουγκάλας.

Υποστήριξη: SilkTech