Γιορτή κολύμβησης το "Κύπελλο Ανοιξης" (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Απρίλιος 16, 2019 - 4:59μμ

Απο το κολυμβητικό τμήμα του ΝΟΠ εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση με αφορμή τη διοργάνωση του "Κυπέλλου Ανοιξης":

"Θα αποτελούσε μεγάλη παράλειψη από μέρους μας να μην ευχαριστήσουμε:

1. Τη Διοίκηση του ΠΕΑΚ, τον Πρόεδρο κ.Ν.Κανελλάκη και όλους τους εργαζόμενους για την φιλοξενία της διοργάνωσης "ΝΟΠ Κύπελο Άνοιξης 2019"και την άψογη συνεργασία τους κατά την διάρκεια των αγώνων, εξασφαλίζοντας μας τους χώρους του κολυμβητηρίου καθαρούς & απόλυτα λειτουργικούς.

2. Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Τμήμα Πατρών ΕΕΣ Πάτρας - Περιφερειακό Τμήμα - Περιφερειακό Τμήμα για την διασωστική - υγειονομική κάλυψη των αγώνων.

3.Το ΕΚΑΒ για την παραχώρηση Ασθενοφόρου

4.Τον Γιατρό της ομάδας που παρείχε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς κ.Βαγγέλη Φωτεινόπουλο

5. Ευχαριστούμε τη ΝΕΠ για την στήριξη και τη βοήθεια της προκειμένου να έχουμε επιτυχημένους αγώνες. Πιο συγκεκριμένα τον κ. Γ. Ανδρουτσέλη, τον Βασίλη Βαρβασαινίτη και τον κ. Α.Χριστόπουλο - και για τις υπέροχες φωτογραφίες φυσικά.

Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου! Μαζί με τις θερμότερες Ευχαριστίες μας, δίνουμε με όλους σας ραντεβού για το "Κύπελο Άνοιξης 2020".

Επίσης, η διοίκηση του ΝΟΠ ευχαριστεί θερμά τους επίσημους προσκεκλημένους του, που πρόσφεραν ιδιαίτερη τιμή και κύρος στους αγώνες, αποδεικνύοντας την εκτίμησή τους προς τον ΝΟΠ και τον αθλητισμό της Πάτρας.

Εξαιρετική τιμή και χαρά αποτέλεσε η παρουσία της αναπληρωτού Υπουργού Εξωτερικών κα. Σία Αναγνωστοπούλου, που παρά το δύσκολο πρόγραμμα με τις πολλαπλές υποχρεώσεις της, κατάφερε να παρευρεθεί στους αγώνες. Την κα. Υπουργό ευχαρίστησε θερμά και ο προπονητής της Λιβανέζικης ομάδας Jazeera Sporting Club της Βυρηττού Χρήστος Παπαροδόπουλος, καθώς μετά από αίτημα του ΝΟΠ και προσωπική παρέμβασή της, έγινε δυνατόν να ξεπεραστούν δυσκολίες για την παροχή βίζας των Λιβανέζων αθλητών.

Την επίσημη έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Πρόεδρος του ΝΟΠ κ.Πέτρος Καθρέπτας, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας κ.Γρηγόρης Αλεξόπουλος Γρηγόρης Αλεξόπουλος που με δική του πρωτοβουλία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στηρίζει τους αγώνες.

Τους αγώνες επίσης τίμησε ε την παρουσία του ο κ.Τάκης Πετρόπουλος Σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων για τον Αθλητισμό Τάκης Πετρόπουλος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ.Κώστα Πελετίδη που είχε προσκληθεί στην τελετή έναρξης.

Όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι κλήθηκαν να κάνουν επιλεκτικές απονομές χαρίζοντας ιδιαίτερη χαρά στους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική