Γιατράς: «Διττός ο στόχος του Προμηθέα»

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 29, 2022 - 11:15πμ
Να είναι ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για τον Προμηθέα της φετινής σεζόν, τονίζοντας πως ο στόχος είναι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ενώ στάθηκε στη δυναμική του νέου πρωταθλήματος.
Ο προπονητής του Προμηθέα ανέφερε: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες, τους προπονητές και τους παίκτες να έχουν μια καλή σεζόν, με υγεία πάνω από όλα. Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι ομάδες έχουν κάνει καλές επιλογές σε παίκτες και αναμένεται να είναι ενισχυμένες.
Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε για μια ακόμα χρονιά τα διπλά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, λόγω και των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων, πιστεύω όμως ότι έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ που θα είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις της σεζόν.
Ο στόχος μας για φέτος είναι διττός. Πρώτον να δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα, έχοντας μια ομάδα που θα παίζει ωραίο μπάσκετ και θα χαίρονται να την βλέπουν οι φίλαθλοί της. Παράλληλα, θέλουμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά που έχουμε στο δυναμικό μας να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες, να δείξουν τις δυνατότητές τους και, γιατί όχι, να διεκδικήσουν σταδιακά πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ο Προμηθέας έχει δημιουργήσει μια μικρή παράδοση στο θεσμό του Super Cup, αφού το 2020 κατέκτησε το τρόπαιο και το 2021 έπαιξε στον τελικό. Θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε αυτήν την παράδοση, αγωνιζόμενοι με πάθος και πείσμα για τη νίκη στον ημιτελικό του Super Cup 2022 by aegean islands απέναντι στον Ολυμπιακό, που εκτός από πρωταθλητής Ελλάδας, είναι και μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Υποστήριξη: SilkTech