Για το τρίποντο στην Ξάνθη (16:30) στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 27, 2018 - 12:46μμ

Πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος με όνειρα, κάνει σήμερα η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» για την πρώτη αγωνιστική φιλοξενούνται (16:30, live στο sportin.gr) από τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη.

Μετά την πρώτη αναγνωριστική χρονιά της επιστροφής της Παναχαϊκής στο επαγγελματικό Κύπελλο, πέρσι που λίγο έλειψε (για ένα γκολ), να φέρει την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση, οι «κοκκινόμαυροι»… ρίχνονται φέτος στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης με στόχο την διάκριση.

Το ταξίδι ξεκίνησε από τον προκριματικό της Κορίνθου και συνεχίζεται σήμερα στην Ακριτική πόλη, όπου με νίκη θα μπουν οι βάσεις για το παραπάνω βήμα.

Ο Άρης Αβάτου μπορεί να βρίσκεται μία κατηγορία χαμηλότερα (Γ’ Εθνική), όμως την προηγούμενη αγωνιστική, απέκλεισε τον προερχόμενο από Super League, την περσινή χρονιά, Πλατανιά και μόνο ευκολοκατάβλητος αντίπαλος δεν αναμένεται να είναι, ειδικά στην έδρα του.

Η Παναχαϊκή θέλει να ξεκινήσει με το τρίποντο, ενώ στη συνέχεια υποδέχεται τις δύο ομάδες τις Super League, Ολυμπιακό και Λεβαδειακό στην έδρα της, για να διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, πήρε στην Ξάνθη όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, όπου χθες το απόγευμα είχαν χαλαρή προπόνηση - ξεμούδιασμα στις εγκαταστάσεις του LE CHALET, όπου διαμένουν.

Οι ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν την αποστολή είναι οι:

Καπούταγλης, Κολοβούρης, Πολίμος, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Παπατόλιος, Coll, Σταυρόπουλος, Μασούρας, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Carachanakov, Μπαστακός,  Αντωνακόπουλος, Μωραΐτης .

Υποστήριξη: SilkTech