Για το σερί με τον Καραϊσκάκη (15:00) η Παναχαϊκή

Τετάρτη, Ιανουάριος 27, 2021 - 10:02πμ

Την τέταρτη αναμέτρησή της στη σεζόν μέσα σε μόλις 10 μέρες δίνει η Παναχαϊκή, που ψάχνει να χτίσει το δικό της νικηφόρο σερί. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται (15:00, live στο sportin.gr) τον Καραϊσκάκη στην Αγυιά για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Στην δεύτερη εμβόλιμη αγωνιστική της σεζόν, μόλις μία εβδομάδα και κάτι μετά την πρεμιέρα το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη του μετά το σεφτέ του την Κυριακή με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Έτσι η Παναχαϊκή θέλει να παραμείνει κοντά στην κορυφή, ή να ανέβει εκεί, πριν το σερί των δύσκολων αγώνων που ακολουθεί με τα μεγάλα ντέρμπι με τους θεωρητικούς διεκδικητές της ανόδου.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκε ομαλά η αγωνιστική προετοιμασία της Παναχαϊκής την Τρίτη (26/1) για το σημαντικό παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στην τελευταία προπόνηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική διάταξη και ανάπτυξη της ομάδας, ενώ εκτός έμειναν οι Μένκα, Μπρους και Κ. Παπαδόπουλος.

Η αποστολή των «κοκκινόμαυρων» για την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη: Κολοβούρης, Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Larrea, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιούσης, Ανάκογλου, Σκεπετάρης, Cerutti, Αραβίδης, Batrovic, Κουσκουνάς, Μασούρας, Κόκας.

Υποστήριξη: SilkTech