Γέμισε το προφίλ του με... Παναχαϊκή ο υποψήφιος προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς

Παρασκευή, Ιούνιος 7, 2019 - 8:50πμ

Μετά και την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ Παναχαϊκή προχωράει ο σχεδιασμός της ομάδας τη νέα χρονιά. Πρώτο βήμα είναι η απόκτηση προπονητή ο οποίος και θα κατευθύνει τις μεταγραφικές προσθήκες, την προετοιμασία, το τεχνικό επιτελείο αλλά και ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Τις τελευταίες ώρες όλο και πυκνώνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Σάκη Καλογερόπουλο και το επιτελείο του να έχουν συμφωνήσει με ξένο τεχνικό ο οποίος θα ανακοινωθεί μέσα στις μέρες που διανύουμε.

Μέχρι που ο Βοσνιοσουηδός προπονητής Ζβένταν Μιλόσεβιτς γέμισε το προφίλ του στο facebook με… Παναχαϊκή. Ο πρώην μέσος της Ζελέζνιτσαρ με το «φτωχό» κατά τα άλλα βιογραφικό, φαντάζει το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κοκκινόμαυρων».

Ο Μιλόσεβιτς ίσως μεταξύ άλλων, άθελά του αποκάλυψε και την εταιρία που θα «ντύνει» την Παναχαϊκή τη νέα χρονιά, καθώς σε μία ανάρτησή του έχει το έμβλημα των «κοκκινόμαυρων» με την εταιρία αθλητικών ειδών Stanno.

Το βιογραφικό

Ο Μιλόσεβιτς έχει προπονήσει από το 2013 τις Σουηδικές Μπράγκε, Συριάνσκα και Λαντσκρόνα, την Λιθουανική Ουτένις, τις Σέρβικες Μπάκα και Ραντ και την Ναϊράν από την Σαουδική Αραβία με 139 παιχνίδια, 46 νίκες, 30 ισοπαλίες και 63 ήττες στην καριέρα του, ενώ κάθετε κατά μέσω όρο στις ομάδες του 7,2 μήνες.

Υποστήριξη: SilkTech